Celeb / Híresség

Kommentelők árulták el a titkot: állami gondozásban lehet Varga Irén gyermeke?

Az előadó súlyos kommenteket kapott legutóbbi videója alá.

 

 

Varga Irén magánéletének legapróbb történéseiről is rendszeresen mesél közösségi oldalán, így nem meglepő, hogy a napokban azt is élőben közvetítette, ahogy szerelme, Laci megkérte a kezét.

Az örömittas pillanatokat követően a meglepően sokak által követett előadó azonban tartogatott még egy meglepetést rajongóinak, és születésnapi bejelentkezése során kijelentette, hogy gyermeket szeretne kedvesétől.

Ugyan Irén posztjai alatt minden alkalommal megszámlálhatatlanul sok humoros és ironikus komment volt olvasható, ennél a témánál többen is komolyabb hangvételre váltottak, és jelezték, nem feltétlenül tartják jó ötletnek ezt a lépést.

Akadt azonban olyan is, aki még ennél is tovább ment és kijelentette, az asszonyságnak már van egy gyereke, aki tudomása szerint állami gondozásban, vagy nevelő szülőknél él.

A meglepő kijelentést követően pedig feltűnt egy másik hozzászóló is, aki közölte, hogy ő tisztában van azzal ki a gyermek apja, ahogy azzal is, hogy a gyámhatóság milyen körülmények hatására döntött úgy, hogy elveszi szüleitől a kicsit – írja a Ripost.

Az, hogy ezek az állítások igazak-e vagy sem egyelőre rejtély, annyi azonban biztos, hogy Varga Irén posztjai alatt még soha nem került elő ilyen komoly hangvételű téma, ami ráadásul nem is egy, hanem három, de az is lehet, hogy több ember életét érinti egyszerre.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?