Celeb / Híresség

Berki Mazsi átlátszó ruháját hirtelen felkapta a szél, mindent látni lehetett alatta

Berki Mazsi teljesen átlátszó ruhát vett fel.

 

 

 

Berki Mazsi majd kicsattan a boldogságtól. Nem csoda, hiszen már egy ideje boldog párkapcsolatban él új szerelmével, aki megad neki mindent, amire vágyik, könnyebbé teszi az életét, és segít neki, amiben csak kell.

A luxusözvegy mostanában igen sok fotózáson vesz részt, szebbnél szebb ruhakölteményeket vesz fel a vízparton, amiket aztán büszkén meg is oszt a közösségi oldalán. Nem is olyan régen olyan fotókat rakott ki, amikben gyönyörű, hosszú ruhákat viselt, amik alatt nem viselt melltartót.

Berki Mazsi nem olyan régen esett át egy plasztikai műtéten, azóta pedig egymás után kerülnek elő azok a képek, amiken csak felsőt, de melltartót nem visel. Legutóbb azonban egy átlátszó strandkendőt vett magára, ami igen sokat megmutatna belőle, ha nem lenne alatta még egy rövid farmernadrág és egy hófehér melltartó.

Mindazonáltal így is igen vadítóan néz ki, ahogy a vízparti szél felkapja Mazsi kendőjét, és megvillant mindent, ami alatta van. A követői teljesen odáig voltak ettől a képtől, ráadásul még egy videót is megosztott róla a fiatal édesanya.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?