Celeb / Híresség

Lemondott az örökbefogadásról Steiner Kristóf és párja

Az egykori tévés korábban szeretett volna apa lenni, de meggondolta magát és beéri a keresztapa szereppel.

 

 

 

Néhány évvel ezelőtt Steiner Kristóf úgy gondolta, a szerelem és a sikeres karrierje mellett már csak egy dolog hiányzik az életéből, hogy végre apuka is lehessen. Mostanra azonban lemondott az örökbefogadásról. Döntésben azonban nemcsak az játszott szerepet, hogy férjével, Nimrod Dagannal úgy érzik, így kerek az éltük, hanem meg két tündéri kislány is belépett az életükbe.

EZ IS ÉRDEKELHET:


A legjobb barátaink, Kinga és Máté, az előbbi szerkesztőm volt a Viva TV-nél, az utóbbi az első könyvem óta a fotósunk, sok éves próbálkozás után másfél éve ikerlányok szülei lettek. Minket kértek fel keresztapukáknak. Ők így négyen nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben. Sok időt töltünk együtt, hiszen részben itt is laknak a félszigeten. Kingáék és a lányok is úgy tekintenek ránk, mint családtagokra

– magyarázta el Steiner Kristóf, aki azt is hozzátette, kedvesével közös döntés volt az, hogy kettesben maradnak.



– Nimivel azt érezzük, hogy a mi kapcsolatunk stabil és kerek, úgy ahogy van és nem akarnánk ebbe belehozni egy olyan új energiát, amelyet egy gyerek jelent. Azt be kell látni, hogy egy kapcsolat is megváltozik egy gyerek érkezésével, mi pedig a korábbi kapcsolatainkban szenvedtünk már annyit, hogy a legfontosabbak szeretnénk maradni egymásnak – árulta el a műsorvezető, aki szerint azt is be kell látni, hogy egy nem heteroszexuális párnak annyi mindent át kell mennie ahhoz, hogy gyereket fogadhasson örökbe, amelyet szintén nem szeretnének vállalni.

gy marad a keresztapaság, illetve egy eléggé nagy feladat, amelybe a Methana-félszigeten élő pár nemrég belevágott.

Két éve vettünk egy romos, 150 éves kőházat, amelyet egy albán munkás segítségével mi magunk újítunk fel

– mesélte Kristóf, aki ha kell, maga is besegít a munkálatokba.


– Ez a mostani otthonunktól húsz percre a vulkán másik oldalán van és persze ez sem egy óriási nagy, de nagyon élvezem az egész folyamatot – áradozott a felújításról Steiner Kristóf, aki a tennivalók mellett sem unatkozik.

– Nimivel gasztrotúrákat szervezünk, amelyek nemcsak a vegán ételekről szólnak, hanem ezek lelki és szellemi elvonulások is – írta le Steiner Kristóf, aki ugyan a hétvégén a Pride felvonuláson Budapesten volt, elárulta, nagy valószínűséggel idén már nem tér vissza a magyar fővárosba.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?