Celeb / Híresség

Megrohamozták a férjkereső hölgyek Papaszítát, így próbálja távol tartani őket

Belendült a Kőgazdag Fiatalokból ismert PSG Ogli testőrének karrierje, a népszerűséggel azonban más „kiváltságok” is járnak: például szükség esetén el kell viselni a női rajongók hadát.

 

 

 

Egyre többen imádjuk a Papaszíta-jelenséget! Pár hét alatt ugyanis a semmiből növekedett hatalmasra Hopka László hivatalos oldalának követőszáma. Az oldal egy hónapja még csak nem is létezett, ma már több mint hatvanezer követőt számlál. Nincs kétség tehát afelől, hogy a nemrégiben vetített Kőgazdag Fiataloknak ki az egyik legnagyobb nyertese. Ő maga: Papaszíta. Igaz, az elmúlt időszakban az izomceleb egy kisebb rendőrségi ügy kellős közepében találhatta magát, de ez mit sem vetett vissza a népszerűségén.

Nők rohamozzák meg az izomcelebet

Úgy tűnik, a műsor meghozta a női rajongókat is Papának, akit még nem láthattunk egyetlenegy hölgy oldalán sem, nem tudni, van-e barátnője, kapcsolata. A munkája során ugyanis mindig Olivér, vagyis PSG Ogli7 mellett kell lennie, aki ezt busásan meg is fizeti Papaszítának. De vajon kihez megy haza az izmos testőr, várja-e otthon valaki őt? Kétségkívül rengetegen buknak az izmos, kedves, jó humorú mackókra, és minden jel arra mutat, hogy ennek az online térben jelét is adják. Egyik pillanatról a másikra jelent meg ugyanis Papaszíta oldalán egy nem várt üzenet, melyet egyenesen a hölgyeknek címzett. 

Mamaszítát NEM keresek

– írta ki a 43 éves izomkolosszus jól látható helyre, vélhetően azért, mert ellephették őt az önmagukat felajánló nőszemélyek. Tehát feleséget nem keres magának, azaz az önjelölt Mamaszítáknak még várniuk kell. Pedig a műsor okozta népszerűséget alaposan ki tudná használni ezen a téren is, de úgy tűnik, hogy nem az a típus, aki szeretne egy egész háremet maga köré.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?