Belföld, Celeb / Híresség

Steiner Kristóf megvadult a férjével a Pride-bulin – videó

Steiner Kristóf és férje felejthetetlen pillanatokat okoztak a Pride felvonulás után a Budapest Parkban afterpartyzóknak. A házaspár teljesen megvadult a színpadon.

 

 

 

Mi is megírtuk, hogy július 15-én, vagyis szombaton tartották a 28. Budapest Pride felvonulást, amely idén is hatalmas sikert aratott: több tízezer embert vonzott még a tikkasztó melegben is. Az esemény szervezői több programot is szerveztek az érdeklődőknek: a fergeteges hangulatot többek között Steiner Kristóf és férje, Nimrod Dagan garantálta egy furgon hátuljában dj-pulttal, hangfalakkal és nem mindennapi táncmozdulataikkal. A házaspár köztudottan nem szégyenlős, így most is lenge öltözetben élvezték a bulit.

A felvonulás után Kristóf és férje a Rainbow Partyn folytatták a bulit, ahova már tavaly is meghívást kaptak sztárvendégként. A tévés híres arról, hogy képes megőrülni a színpadon: nem mindennapi tánctudásával ismét feltüzelte a közönséget.

Az elképesztő hangulatról videókat is megosztott az egy napig megtekinthető Instagram-sztorijában: ebben egy átlátszó, tangás bodyban és arany forrónadrágban vonaglott a szintén bodyban és fecskében feszítő férjével. Erotikus táncuk közben megpörgette, majd meg is csókolta a színpadon a kedvesét. A következő felvételen már teljes extázisban látható, miközben a kamerának énekelve tűrte még lejjebb az alsógatyáját, majd kezdte el fogdosni az intim testrészét. Végül annyira felrobbantották a Budapest Parkot, hogy ölbe is kapta Nimródot, akit teljes testével belefeszülve forgatotta meg. Késégtelen, hogy minden szem rájuk szegeződött az afterpartyn!

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?