Celeb / Híresség

Erdélyi Mónika lánya ilyen szép tinédzser lett: Molli már magasabb, mint az édesanyja

Erdélyi Mónika és kisebbik lánya együtt mentek a Pókember: Nincs hazaút premierjére. Közös fotójukon jól látszik, Molli milyen nagy már.

 

 

Erdélyi Mónika a ’90-es évek végén kezdte tévés karrierjét: először a Budapest Európa Televíziónál dolgozott, majd rövid ideig a TV2 híradósa volt. Országosan azután lett ismert, hogy az RTL Klubhoz igazolt, 2001-től kilenc éven át volt a Mónika Show háziasszonya.

Az egykori tévés nem csak arra lehet büszke, hogy a saját nevével fémjelzett talk-show mára igazi klasszikusnak számít hazánk tévétörténelmében, élete fő műve a két gyermeke. Nagyobbik lánya, Viktória már felnőtt, önálló életet él, és a kisebbik, Olívia – vagy ahogy mindenki becézi, Molli – is tinédzserkorba lépett. 2021 decemberében ünnepelte a 14. születésnapját. 



Erdélyi Mónika és lánya, Molli

Molli már rég nem az a cuki kislány, akit annak idején megismertünk, vagány tini lett. A Pókember: Nincs hazaút decemberi premierjén is sokaknak leesett az álla, amikor édesanyja oldalán jelent meg. Molli rengeteget változott az elmúlt időszakban, jó pár centit nőtt, már fél fejjel magasabb az anyukájánál.

erdélyi mónika lánya
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Az anya-lánya párost gyakran láthatjuk együtt a YouTube-on saját csatornájuk videóiban. 2011-ben kezdtek tartalmakat gyártani a videómegosztó oldalra, és mára olyan népszerűek lettek, hogy közel 400 ezer feliratkozójuk van. Az ötlet Mollinak köszönhető, aki nyolcévesen imádta azokat az anyagokat, amelyeken korabeli lányok babáztak, vagy bemutatták a különböző játékaikat.

– Mondta, hogy ő is szeretne ilyet, szóval mi is kipróbáltuk. Akkor még se kamera, se semmi nem volt, egy tablettel vettem fel, ahogy kirakta a babáit sorban a sárga kis pizsamájában. Akkor mondtam, hogy legyen ez egy teszt – emlékezett vissza a Liluland vendégeként 2021 júliusában.



Molli élvezi a szereplést, és természetes számára a kamera jelenléte. Az ő feladata csupán annyi, hogy szórakozzon a felvételek alatt, az utómunkát az édesanyja csinálja.

– Ő gyerek, élvezze a gyerekkorát. Igazából számára ez azért nem munka, mert tényleg mindent én csinálok a videókkal, az előkészítéstől kezdve egészen addig, amíg megnyomom a gombot, hogy mehet fel a csatornára. Mollit a vicces részre szoktam odahívni, amikor trutyit kell keverni, vagy amikor a tortára kenjük a krémet – ezt pedig a Palikék Világa by Manna című műsorban fejtette ki 2021 novemberében.

 

forrás: femina.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?