Celeb / Híresség

Az a célom, hogy még jobban szeressenek – a saját lábára állna és Budapestre költözne Ruszó Tibi

Még nem tudta elkezdeni annak a háznak a felújítását Ruszó Tibi, amit az X-Faktor fődíjából vett. A tehetségkutató nyertese márciusban mesélt a terveiről a Fókusznak, akkor azt mondta, ha lesz elég fellépés, akkor megcsinálják úgy, hogy „szép legyen”. Most arról beszélt, már „vannak a láthatáron fellépések”, de még nem sikerült elég pénzt összegyűjtenie. A fiatal tehetség mindenesetre gőzerővel dolgozik és új dalokat jelentet meg. Ruszó Tibi azt mondta, a közeljövőben szeretne Budapestre költözni.

 

 

 

A Fókusz stábja, idén márciusban járt Szlovákiában, Ruszó Tibiéknél, akkor mesélt arról, hogyan akarja átalakítani az X-Faktor nyereményből megvásárolt házukat.

Ha lesz fellépés meg minden beindul, akkor már komolyan úgy szeretném megcsinálni, hogy komolyan szép legyen

– mondta akkor.

Vannak már a láthatáron fellépések, csak annyi pénzt nem gyűjtöttünk össze, hogy a házat elkezdjük úgy csinálni, ahogy én szeretném, hogy kinézzen. Szóval erre még várni kell, de nemsokára már remélem, hogy sikerülni fog

– mesélte most a Fókusznak.

Ruszó Tibi újra a fővárosban

Ruszó Tibi most ismét Budapesten van, és új dalokon dolgozik. Régi ismerősként köszöntötte a klipforgatáson összegyűlt szereplőket, a rendezőt és az operatőrt is. De nem mindig van a magyar fővárosban.

Járok haza is nyilván anyukámékhoz mert nagyon hiányoznak (…) 3-4 napot tudok otthon lenni, és utána vissza kell jönni, mert mindig van valami műsor vagy stúdiózás vagy forgatás. 

– magyarázta a Fókusznak, majd hozzátette, hamarosan szeretne Budapestre költözni. 

Azt mondta, ha minden jól megy ez is megvalósulhat nyár végén. Ehhez viszont megállás nélkül új dalokon kell dolgoznia. A klipforgatáson ott volt AmaGali is, akivel egy baráti sütögetésen találkoztak először és hamar a zenére terelődött a téma.

Jönnek a már jól ismert nagyívű dalok

AmaGali és Tibi hamar megtalálta a közös hangot. AmaGali 10-12 évvel korábban talonba tett dalát kapta elő a sütögetés közben. Tibi pedig, miután leírta a szöveget egyből ráérzett a dalra. 

Nagyon örültem neki, hogy ezt a dalt megmutatta nekem, és hogy tényleg azt szerette volna, hogy közösen csináljuk meg

– mondta Tibi. 

Ez a dal nagyon közel áll a szívemhez, mert nekem is sok csalódásom volt már

– tette hozzá.

AmaGali, akárcsak Tibi, sok szívhez szóló dalt énekelt már. A stílusuk tehát nem áll messze egymástól. AmaGali tavaly tért vissza a zenéléshez, emellett az üzleti életben is tevékenykedik. Most pedig Tibivel együtt dolgoznak az új dalon.

Márciusban, amikor a Fókusz stábja Szlovákiában járt Tibinél, egy szólón is dolgozott, amiből szintén készült videóklip. Most pedig igyekszik többekkel is együttműködni – hamarosan a BOTTKA x M.K-val is forog majd egy klipje. 

Az a célom, hogy tényleg sok dalom jöjjön ki, még jobban szeressenek az emberek és még jobban ismerjenek

– vallotta be Tibi.

Ami a zenei karriert illeti, nem túlzás azt állítani, hogy Ruszó Tibi bizony belehúzott a zenélésbe. Azt reméli, hogy a koncertszezon végére végre nekiállhat a szlovákiai faluban található házuk felújításának. És eközben Budapestre költözhet, hogy a tűz közelében maradhasson.  

A Fókusz korábbi riportját itt nézheti meg az X-Faktor fiatal nyertesével. A videóból az is kiderül, mi történt a 12 millió forintos fődíjjal.

forrás: rtl.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?