Celeb / Híresség

VV Gigi drámai vallomása: elvesztettünk egy babát

Bár az egykori valóságshow-hős most nagyon örül annak, hogy várandós, az elején mégsem merte beleélni magát a babavárásba. VV Gigi egy kisbabát ugyanis már elveszített.

 

 

 

Mint megírtuk, a Való Világ 4. szériájának játékosa az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy első gyermekét várja. Rácz Ildikó, aki ma már jógaoktatóként tevékenykedik, egy kislányt hord a szíve alatt, és férjével, Gyulával nagyon várták, hogy szülők lehessenek.

– Nagyon vártuk már, hogy szülők lehessünk! Sokáig nem mertük beleélni magunkat abba, hogy babánk lesz, mert nyáron egy babát már elvesztettünk. Amikor meghallgathattuk a szívhangját, csak akkor hittük el, hogy valóban lakik valaki a pocakomban. Már azt is tudjuk, hogy kislányunk lesz! – mondta a Borsnak VV Gigi, aki túl van várandóssága első három hónapján.

 

 

 

 

– Szerencsére a reggeli rosszullétek is múlóban vannak. Kicsit fáradékonyabb vagyok a megszokottól, időnként pedig hangulatingadozásaim vannak, de jól vagyok, nagyon élvezem, ahogy változik a testem. Az utóbbi napokban a hasam is nagyot nőtt – mesélte a lapnak Rácz Ildikó.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?