Celeb / Híresség

„Szinte azonnal megkaptam a szerepet, mert nagyon illett hozzám” – Igazi bajkeverő játszik a Mintaapákban Tóth Andi

Egy igazi bajkeverőt alakít majd a Mintaapákban Tóth Andi.

 

 

 

 


Folytatódik a TV2 napi sorozata: mint azt korábban megírtuk, jön a Mintaapák harmadik évada augusztus 23-tól. A négy apa története még több izgalmat ígér a nézőknek, ráadásul új szereplőkkel is találkozhatnak a tévénézők.

A sorozat egyik új arca nem más, mint az énekesnő, Tóth Andi. Elmondása szerint nagyon izgult, rögtön megkapta a szerepet és magáénak is érezte.

Megkerestek ezzel a lehetőséggel és behívtak castingra. Szinte azonnal megkaptam a szerepet, mert nagyon illett hozzám. Egy igazi bajkeverőt játszom, ami nagyon tetszik, egyszerűen imádom. Ő egy érdekes gonosznyilatkozta a Borsnak Andi, aki azt is elárulta, hogy a forgatáson senkit nem ismert, ráadásul neki nem volt akkora tapasztalata, mint a többi színésznek, ezért igencsak nehéz helyzetben érezte magát.

Persze, ez nem hazai terep nekem, így eléggé paráztam az elején, de szerencsére mindenki kedves volt és segítőkész. A rendező is mindig elmondta, hogy mit, hogyan képzel el. Bár én igazából a sminkesekkel, fodrászokkal érzem magam a legjobban, szeretek a háttérben dolgozó emberekkel beszélgetni. Ott érzem magam igazán elememben– tette hozzá.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?