Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti majdnem feladta az Ázsia Expresszt beteg kisfia miatt

Már a játék harmadik napján eltörött a mécses.

 

 

 
 

Komolyan megfontolta az Ázsia Expressz feladását Gáspár Zsolti. Az unokahúgával, Gáspár Evelinnel párban versenyző sztár kisfia iránt érzett aggodalmából akart hazautazni, ugyanis Nikolász egy ritka, idegrendszerre is kiható genetikai eredetű bőrbetegségben, neurofibromatosisban szenved – írta a Bors.

„Őszinte leszek, én ezt nem akarom itt tovább csinálni. Érzem, hogy jó páros vagyunk Evelinnel, és azt is látom, hogy meglepően jól is haladunk, de a lelkem sajog és már az őrület határán vagyok. Haza akarok menni, na! Annyira hiányzik a családom, hogy azt szavakba sem tudom önteni… Bírok én mindent. Nem érdekel, hogy a forróságtól ég a tüdőm, hogy néha az ájulás kerülget az éhségtől, hogy nem tudok rendesen vécézni, mióta itt vagyunk, de abba, hogy a kis Nikolász nincs velem, belepusztulok” – sírta el magát kamerán kívül. Zsolti terve az volt, hogy megkéri vetélytársait, voksoljanak rájuk az első hét végén, így őket küldve a hajszára.

 

 

 

 

A lap utolérte a valóságshow-hőst, aki elárulta, sose töltött még ennyi időt családjától.

„Elutaztam ugye, a műsorral Srí Lankára, és nem tudtam, mi van a kisfiammal. El voltunk szakítva egymástól, se telefon, se információ, és nagyon aggódtam, mert pont abban az időben fontos vizsgálatokon esett át. Egyszerűen nem bírtam, hogy nem tudom, mik az eredmények, hogy bírta a kisfiam a vizsgálatokat és eltörött a mécses. Egy pillanatra feladtam a versenyt” – idézte fel a drámai pillanatokat.

Gáspár Győző testvére elmondta, fiánál 12 éves korában diagnosztizálták a betegséget, aminek következtében a napra is alig mehetett ki. Szerencsére Nikolász felépült a ritka kórból, és idén már gyógyultnak nyilvánították.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?