Celeb / Híresség

Mindenki láthatta, mi van Sydney van den Bosch miniszoknyája alatt – roppant kínos jelenet volt ez a Szerencsekerékben

Kasza Tibi nem igazán vette figyelembe, hogy Sydney van den Bosch miniszoknyája túl rövid.

 

 

 

A Szerencsekerék az egész világon legendás műsornak számít, amit továbbra is nehéz leradírozni a képernyőről. Magyarországon először a Magyar Televízión találkozhattak vele a nézők, majd 1997-től 2001-ig a TV2-őn futott, és igazából ez is volt az aranykorszaka.

Az újraindításával ugyebár megpróbálkozott akkor a Story4, de az nem járt nagy sikerrel. Senki se gondolta volna, hogy a Szerencsekerék Kasza Tibivel ismét a csúcsra tud jutni a TV2-őn, de végül így lett.

A ráncfelvarrás során Kasza Tibi egyre jobban belejött a szerepbe, és gyakorlatilag az új Szerencsekerék arca lett. Az is abszolút bevált, hogy celebeket és sztárokat hívtak meg a műsorba a hétköznapi játékosok mellé.

Az eredeti show hiába lett ezzel alaposan átalakítva, a Szerencsekerék hozta a nézettségi adatokat, és a TV2-nek ez volt a lényeg. Igazából az új széria tényleg nem akar több lenni egy szórakoztató műsornál, ráadásul még az ismétlésekkel is le lehet ültetni az embereket a tévé elé.

Persze a Szerencsekerék és a TV2 sem tudja olykor elkerülni a kínos bakikat, aminek most R. Kárpáti Péter is részese volt a stúdióban.

Kasza Tibi és Sydney van den Bosch egy igazi klasszikus ikonikus jelenetét szerették volna bemutatni a Dirty Dancing című filmből. Az előadás azonban nem a tervek szerint sikerült, mivel a showman nem igazán vette figyelembe, hogy Sydney van den Bosch miniszoknyája túl rövid ehhez a bemutatóhoz.

Bár Kasza Tibi a magasba lendítette a műsorvezetőtársát, de a szemfüles nézők, és a Bors is kiszúrta, hogy megtörtént a villantás a végén. Ezzel a show elkönyvelhet egy kínosabb bakit.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?