Celeb / Híresség

Gáspár Győző nem kertelt: „Gyógyszerfüggő vagyok, többet szedek, mint az ország. Hála a jó istennek!” – videó

Gáspár Győző egy podcastban mesélt az általa látogatott Fradi-meccsekről, felfedte a polgármesteri ambícióit is, s a beszélgetés során szóba került gyógyszerfüggősége és Curtis is.

 

 

 

A showman kihangsúlyozta a Nap Híre műsorában, hogy neki politikai kapcsolatok nélkül sikerült oda kerülnie, ahova került: szerinte a tehetséghez nem kell semmiféle protekció.

De ahhoz minek protekció, hogy odaállsz a tévébe és megkapod az anyagot? El kell játszanod, vagy ott kell lenned. Ehhez nem kell protekció, ehhez tehetség kell, amit nem tudnak tőlem elvenni.

-nyilatkozta.

Külön sérelmezte azt, ahogyan Curtis beszólt neki a gyógyszerekhez fűződő kapcsolatára utalva. Elmondása szerint karrierje alatt már elmondták őt mindennek, és meg is alázták nem egyszer, ilyen keményen viszont még senki nem vette fel vele szemben a kesztyűt, mint a drogokkal szintén kétes kapcsolatokat ápoló Curtis.

Ahogy Curtis fogalmazott utoljára, hogy én egy gyógyszerfüggő vagyok, többet szedek, mint az ország. Hála a jó istennek! De én nem tagadom. Mit tagadjam?De az, hogy valaki elmegy szórakozni, elmegy focit nézni és életveszélyesen megfenyegetik… Miért is?

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?