Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Nem csitul a balhé, Nagy Feró is üzent Magyar Péternek: „Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem sz*rik vissza a fészekbe”

Kossuth-díjas magyar énekes kőkemény véleményt fogalmazott meg a kegyelmi botrány kapcsán. Állítása szerint meglepődött, hogy lemondott Novák Katalin és Varga Judit, de elfogadja a döntésüket, míg Magyar Péter felé kemény kritikát fogalmazott meg.

 

 

 

A köztársasági elnök kegyelmi botránya kapcsán már több magyar híresség is erős véleményt fogalmazott meg. Hétfőn Sebestyén Balázs és Lakatos Márk is kendőzetlenül mondta el, hogy mit gondol az ügyről. Most pedig csatlakozott a sorhoz a Beatrice énekes is.

Nagy Feró az RTL megkeresésére árulta el, hogy mit gondol a botrányról. Az interjúból kiderült, hogy bár az előadó nem számított rá, hogy Novák végül tényleg lemond, úgy gondolja, hogy ő és Varga Judit is megfelelően döntött:

„Nagyon meglepődtem rajta, nem gondoltam volna. Ebben egyetértek Orbán Viktorral: miszlikbe kell szaggatni azt, aki a gyerekeimhez hozzáér. Igen, erre kutya kötelessége volt lemondani, ez tisztességes dolog, hibát követett el”

– jelentette ki Feró, majd hozzátette, hogy azért lepte meg a politikusnők döntése, mivel több esetben volt már olyan, hogy politikusok hibáztak, de végül nem mondtak le. Kiemelte, hogy szerinte tisztességesen jártak el, de sajnálja, hogy távoznak:

Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj

A kegyelmi üggyel kapcsolatban Nagy Feró óvatosan fogalmazott, arra hivatkozva, hogy „nem szeretne ítélkezni K. Endre felett”, mivel sok mindent lehet hallani, éppen ezért ő rábízza magát a felelős politikusra, és annak döntésére.

Azonban Magyar Péter nyilatkozata már kiverte Nagy Ferónál a biztosítékot, aki erős véleményt fogalmazott meg Varga Judit exférjéről:

„Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem sz*rik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból”

– jegyezte meg a lapnak Feró.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?