Celeb / Híresség

Többmilliós luxuskocsival jár Nádai Anikó, nézd meg a gyönyörű műsorvezető csúcsautóját

Fantasztikusan szép kocsija van Nádai Anikónak, ezt mindenkinek látnia kell.

 

 

 

Nádai Anikót 2010-ben, a Való Világ 4-ben ismerhette meg a nagyközönség. A műsorban olyan emberekkel versenyzett a főnyereményért, mint például Baukó Éva vagy Alekosz, de végül nem sikerült győznie. Utána viszont fantasztikus tévés karriert kovácsolt magának, jelenleg pedig az RTL egyik meghatározó arcának számít – sőt, sokak szerint ő az egyik legdögösebb műsorvezető.

Nádai Anikó jelenleg boldog párkapcsolatban él a szerelmével, Hajmásy Péterrel, akivel tavaly született meg az első közös gyermekük, vagyis így kétszeres édesanya lett a csinos, közkedvelt műsorvezetőből, aki egy kis kihagyás után már visszatért a képernyőre – a sztárpárt egyébként a Nyerő páros című műsorban is láthattuk, de sokak meglepetésére elég hamar kiestek.

Nagyon sokan szeretik Nádai Anikót a stílusa, kedvessége miatt. Az ismertségét és népszerűségét az is tökéletesen bizonyítja, hogy már közel 400 ezer követője van Instagramon, vagyis a magyar élvonalhoz tartozik ilyen szempontból. Nem csoda, hogy ilyen sokan kíváncsiak rá, hiszen időnként dögös fotókat posztol magáról, illetve rendszeresen betekintést enged az életébe is.

NÁDAI ANIKÓ AZT IS MEGMUTATTA A KÖZÖSSÉGI OLDALÁN, HOGY MILYEN CSODASZÉP LUXUSKOCSIT SZERZETT MAGÁNAK – MINDENKINEK LEESETT AZ ÁLLA A FEKETE CSÚCSVERDÁTÓL.

Nádai Anikó egy Toyota Highlander Hybrid mellett döntött, és nagyon örült annak, hogy egy ilyen jármű lett a hű társa az utakon, hiszen valóban egy elképesztő autóról van szó, ami után valószínűleg sokan megfordulnak az utcán. Illik is a hírességhez, hiszen elegáns és gyönyörű – a posztok alapján pedig nagyon elégedett vele, szóval tényleg jó választás volt ez a négykerekű csoda.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Itt lehet megnézni egy videót, és több képet Nádai Anikó fantasztikus autójáról:

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?