Celeb / Híresség

„Szégyelld magad!” – Élő adásban esett neki egy hallgatójának Bochkor Gábor

A népszerű rádiós igen keményen kiosztotta egyik hallgatóját élő adásban, aki SMS-ben fogalmazott meg egy durva kritikát vendégéről, Sári Éviről. A népszerű rádióst annyira felháborította az üzenet, hogy nem bírta türtőztetni magát, és hosszasan kifejtette a véleményét a dologról.

 

 

 

 

Azt a témát fejtegette Bochkor Gábor a Retro Rádió reggeli műsorában, hogy miért éreznek az emberek kényszert arra, hogy a közösségi oldalakon beszólogassanak egymásnak. A vendége Sári Évi elmondta, hogy őt azért bántják idegen emberek, mert nincs még gyereke, és ez bizony nagyon rosszul esik neki – írta meg először a Life.hu.

Ezután az egyik hallgató egy durva hangvételű SMS-t írt Évinek.

– Az ilyen nőnek, ilyen hozzáállással ne is legyen, mert önző és rossz anya lenne. Ez tényleg hülye. Bochi, ne járasd le magad ezzel a nővel – állt az sms-ben, amit Bochkor be is olvasott adásba, majd keményen kiosztotta a hozzászólót.

Sári Évit azért bántják, mert nincs még gyereke /Fotó: TV2
Sári Évit azért bántják, mert nincs még gyereke /Fotó: TV2

– Én nem tudom, hogy te hol élsz, hol laksz, nem tudom, hogy mit csinálsz, azt sem tudom milyen az agyi kapacitásod. De, ha jogot formálsz arra, abból a kis lyukból, ahol élsz, véleményt formálj valakiről, ilyen távolságról, akiről csak újságban olvashattál, esetleg egy szerepben láthattad a tévében, vagy hallhattad egy dalát, akkor te szégyelld magad! – válaszolta dühösen a rádiós, aki azt is elmondta, pont az ilyen kéretlen, okoskodók miatt nincs fent egyetlen közösségi oldalon sem.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?