Celeb / Híresség

Molnár Anikó havi 5 milliót keres a testével: „Tisztességes munkából képtelenség megélni”

Molnár Anikó egyáltalán nem bánta meg, hogy erotikus modellnek állt: most azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy 47 évesen egy, sokak által megvetett szakmába vágjon bele, illetve arról is beszélt, mennyit keres a dologgal havonta.

 

 

 

Senki felé nincs elszámolni valóm. Nincs férjem, se gyerekem, aki előtt szégyenkeznem kellene, úgyhogy könnyen lehet, idővel szexuális jellegű tartalmak is lesznek az oldalamon. Álszentség lenne kijelenteni, hogy nem feszegetem a határaimat

– árulta el a Story Magazinnak Anikó, aki szerint egyébként mindenkinek megvan az ára, még akkor is, ha ezt sokan nem szeretik beismerni.

– Van az a pénz, amiért az ember beengedi a kamerákat a hálószobájába, maximum nem mindenkinek van hozzá bátorsága. Én nem tartom magam se prűdnek, se képmutatónak. A világ legszabadabb embere vagyok, megtehetem, hogy azt csináljak, amihez csak kedvem támad. Ráadásul 20 éve hallgatom, hogy mekkora lotyó vagyok, pedig soha nem éltem a testemből. Hát, tessék! – fogalmazott.

Nem számíthat senkire

Élt már jó módban, de amikor kezdtek rosszabbul menni a dolgai, és már az utolsó tartalékaiból tartotta el magát, akkor döntött úgy, hogy regisztrál az OnlyFansre.

Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban.

Hamarosan az internet egyik legnépszerűbb erotikus oldala lett az új pénzkereseti lehetősége, ahol közel 1000 előfizetője van, akik szívesen áldoznak azért, hogy pikáns felvételeket láthassanak róla.

Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, a kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom

– árulta el Anikó, aki hozzátette: egyedül a 75 éves anyukája véleményére ad, aki viszont nem akarta lebeszélni arról, hogy belekezdjen mindebbe.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?