Celeb / Híresség

Itt az első szerelmes kép Gáspár Evelinről és új párjáról – fotó

Gáspár Evelin arcáról le se lehet vakarni a mosolyt az újdonsült szerelme mellett. Előkerült egy közös fotó is a párjával.

 

 

Mint ahogy a Blikk is beszámolt rólaGáspár Evelinre hosszú idő után újra rátalált a szerelem. A közösségi-média segítségével ismerkedett össze Attilával, aki ott kezdeményezte a beszélgetést vele. A lány és a családja először még aggódott a randik miatt, azonban egy hét után hamar elültek ezek a gondolatok. Gáspár Győző még Evelin szülinapjára is meghívta a fiút, ő pedig később egy családi nyaralásra Isztambulba.

Egy hete ismertük egymást személyesen, amikor már álltunk a családjával a reptéren, hogy közösen utazzunk Isztambulba. Szörnyen izgultam! Nemcsak a különös helyzet miatt, hanem, hogy mit fognak hozzám szólni. A legtöbb embernek van előítélete velem szemben, illetve a családom miatt. És persze, az sem segített sokat, hogy a forgalom miatt késve érkeztem a reptérre, dolgozhattam fel magam mínuszból. Viszont nagyon kedvesek, közvetlenek voltak velem, és szinte már az első percben rá is cáfoltam a fenntartásaikra” – nyilatkozta korábban Evelin, aki már össze is költözött Nyíregyházán a kedvesével.

Bár nehéz megszoknia, hogy a háztartást neki kell vezetni, illetve a párjának is, hogy mindenki megbámulja őket az utcán, a hatalmas szerelem köztük minden problémára megoldást jelent. A párról kikerült az első, közös szerelmes kép is, melyen mindkettejükön jól látszódik az óriási boldogság.

„Nagyon szépen köszönjük a sok kedves és szeretetteljes gratulációt és jó kívánságokat! 😍❤️Nagyon sok üzenetet, kommentet kaptam bocsánat, ha nem válaszoltam egyesével❤️🥰” – jegyezte meg az Instagram-bejegyzése mellett Evelin.


 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?