Celeb / Híresség

Teljesen átlátszó Sáfrány Emese alsóneműje, mindent feltáró kép készült a légtornászról

Sáfrány Emese nagyon rossz alsót választott a fotózáshoz, minden átlátszik benne.

 

 

 

Ha lehetne szavazni az idei év legbevállalósabb bikinijéről, akkor Sáfrány Emese magasan vinné a prímet. A légtornász ugyanis olyan fürdőruhát vett fel, amivel akaratán kívül is túl sokat mutatott meg a követőinek.

A felnőttfilmes múltjár régen maga mögött hagyó édesanya egy rózsaszín bikinit vett fel, és rögtön le is fotózták. Ezt a képet kitette a közösségi oldalára, de ha észrevette volna az intim villantást, akkor lehet, mégsem publikálta volna.

Az alábbi fotón ugyanis teljesen átlátszó Emese alsóneműje, gyakorlatilag mindent feltár a kíváncsi szemek előtt. Kétségtelen, hogy a légtornász utoljára a korhatáros produkcióiban mutatott meg ilyen sokat magából, de mentségére legyen mondva, hogy biztos nem vette észre.

Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ezen a képen kitűnően látszódnak Sáfrány Emese formái, és valószínűleg sokan egyetértenek abban, hogy kisgyerekes édesanyaként is kirobbanó formában van. Persze a szülés után sokat is edzett, hiszen fontos volt neki, hogy mihamarabb visszanyerje eredeti alakját.

Mivel Emese nemrég szakított legutóbbi párjával, Intivel szigliként vág neki a nyárnak, szóval a férfi rajongói most igazán bedobhatják magukat, hogy meghódítsák a légtornász szívét.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?