Celeb / Híresség

Majka keményen visszaszólt Puzsérnak

„Azt, hogy mennyire vagyok gyáva, tartogasd majd arra az esetre, mikor végre valahára találkozunk a való életben, és majd férfiként kell vállalnod véleményed” – üzente a rapper.

 

 

Keményen visszaszólt Majka Puzsér Róbertnek, aki előzőleg nekiment Puskás Petinek.

A rapper kiállt zenész kollégája mellett, visszautasítva mindazt, amit a publicista korábban írt róla. Majka azt is kijelentette közösségi oldalán, hogy a továbbiakban nem akar Puzsérral beszélni. Ráadásul a saját személyét ért bántásokra is reagált. Mint írja:

“Kedves “Tanár úr”!

Sosem szóltam vissza még neked ezelőtt. Pedig azt a rengeteg féligazságot (vagy nevezzük inkább f…ságnak) amit velem kapcsolatban szó szerint összebüfögtél az elmúlt években, nehéz volt szó nélkül hagyni.

Most is csak azért szólítottalak meg mert egy olyan embert bántottál, akit pont azért szerettem meg, mert sosem azzal volt elfoglalva hogy egy másik embert mocskoljon, hanem a saját dolgával foglalkozott. Szerintem sem a génjei, sem intellektusa nem engedné, hogy vitába szálljon egy olyan tenyérbemászó, nyilvánvalóan félőrült, irigy barommal, mint te.

És mivel előző (és egyben utolsó) veled kapcsolatos posztomban jeleztem, hogy a te célod semmi más csak a konfliktus kiélezése, és egyben életben tartása, ezért a továbbiakban nem kívánom a társalgást veled.

Bár sosem tartottam magam “gengszterrappernek” te mindig annak titulálsz.

Ezért kérlek azt, hogy mennyire vagyok gyáva, tartogasd majd arra az esetre, mikor végre valahára találkozunk a való életben, és majd férfiként kell vállalnod véleményed.

Nem lehet ám mindig két pornhub recskázas közt a billentyűzet szent védelme mögé bújni. Nem szeretnék neked csalódást okozni miként viselkedik egy “gengszterrapper”, mikor egy hozzad hasonló, testnevelésből felmentett hólyag ócsárolja.

CsókolomTanár úr”

– írja Majka.

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?