Celeb / Híresség

Béres Anettnek elege van abból, hogy a lányok pénzért árulják magukat: „Inkább éhen halnék!”

A ValóVilág egykori játékosa, Béres Anett kemény kritikát fogalmazott meg az OnlyFans-portállal szemben, ahol sorra jelennek meg hazai sztárok is. Az oldalán keresték őt meg azzal, hogy ő is készítsen tartalmakat az erotikus képeket pénzért kínáló site-ra.

 

 

 

Béres Anett, aki nehezen épül fel az egy évvel ezelőtt történt súlyos balesetéből, egy furcsa üzenetet kapott az Instagram-oldalán. Az üzenet egy olyan cégtől érkezett, amely az OnlyFansra gyűjt modelleket, s amely magát OnlyFans-ügynökségnek nevezi. Anett egy Instagram-történetben osztotta meg a felkérésről szóló képernyőfotót, amelyben több opciót kínálnak fel számára, ha regisztrál az oldalra, s kiemelik: „nem muszáj teljesen levetkőzni”.

A 24 óráig elérhető történet szerint Anett láthatóan nagyon felháborodott a megkeresésen:

„Ezt az üzit ma kaptam, nagyon sajnálom, hogy lányokat erre buzdítanak, hogy ebből éljenek meg! Nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek ezt elküldik! És – sajnos – sokan a nagy pénz reményében, élnek is a lehetőséggel”

– kommentálta az üzenetet Anett, aki a válaszát is megosztotta, amelyben nem igazán rejtette véka alá az oldalról alkotott véleményét.

Sértőnek érzem ezt az üzenetet! Inkább éhen halnék, minthogy erre az oldalra regisztráljak. Sajnálatos, hogy ez egy megélhetési lehetőség manapság!

Mint ahogy arról a Blikk többször is beszámolt, az oldalon több hazai celeb is fellelhető, akik sok pénzre tesznek szert a feltöltött képeikkel. Például Molnár Anikó, aki a platformnak köszönhetően olyan népszerűségre tett szert, hogy folyamatosan házassági ajánlatokkal bombázzák őt huszonéves férfiak. A ValóVilág utolsó szériájának versenyzője, VV Piros pedig azt mondta, azért regisztrált az oldalra, hogy legyen pénze ételt venni és kifizetni az albérletét.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?