Celeb / Híresség

Megszólalt L.L. Junior: döntöttek Lacika elhelyezéséről

Eddig vita volt L. L. Junior és a volt párja, Hopp Csilla között, most azonban úgy tűnik, a gyerekük érdekében hajlandók megegyezni.

 

 

 

 

 




Az augusztus 31-i tragédia, kisebbik gyereke halála után L. L. Junior kapta nagyobbik fia, Lacika felügyeleti jogát, mára azonban hajlandó egyezkedni a fiú anyjával, Hopp Csillával.

„Annak ellenére, hogy bár jogerősen megkaptam az ideiglenes felügyeleti jogot, abszolút nyitott vagyok a megegyezésre. Nekem az szerez örömöt, ha a gyereket boldognak látom velem és az anyukájával együtt is. Bízom benne, hogy Csillával szülőtársként sikerül konszenzusra jutnom” – mondta a Borsnak L. L. Junior, aki viszont nem szeretne hétvégi szülő lenni, azt tartaná ideálisnak, ha Lacika két hétig nála, majd két hétig az édesanyjánál lenne.

 

 

 

 

 

 

 

Hogy elindult egy békülési folyamat, azt Hopp Csilla is megerősítette a Borsnak: „Folyamatban van az ügyünk, és Lacival mindketten a gyerekünk érdekeit tartjuk szem előtt. Azon vagyunk, hogy olyan megegyezésre jussunk, amely a legjobb Lacikának” – nyilatkozta.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?