Celeb / Híresség

Fiatalkori fotón Gáspár Bea – 21 évesen tuti nem ismered fel

Gáspár Evelin fiatalkori fotókat is mutatott, amikor Evelin lánya születéséről mesélt.

 

 

 

 


Gáspár Bea fiatalon lett anya: az érettségi után, 19 évesen férjhez ment. Júliusban volt az esküvője, októberben pedig várandós lett Evelinnel. Az édesanyja negyvenévesen már nagymama lett. 

Nem bánta meg, szerinte az ő idejében nem is volt ritka, hogy a nők a húszas éveik elején anyává voltak, ugyanakkor akkoriban furcsa érzés is volt.

Gáspár Bea 20 évesen lett anya

– Mostani fejjel szerintem nagyon jól tettem, hogy korán szültem. Isteni áldás, hogy van egy ilyen nagy lányom, és nem kell azzal küszködnöm, hogy egy kisgyerek után már egyre idősebben, fájós derékkal totyogjak. Viszont húszévesen megélni, hogy van egy gyerekem, az nekem sok volt.

gaspar-bea

– Nagyon sokat vigyázott rá anyu. Anyósom is, csak ő szeretett élni. Amikor én is buliztam vele, anyukámmal volt a gyerek. Remélem, hogy Evelin is majd szül egy gyereket, vigyázhatok a kis unokámra. Már nagyon várom egyébként. Még ötven előtt szeretném, hogy még bírjam – mesélte a Kandászmamik – Szülőszoba és minden, ami család című sorozatban.

Szerette a várandósságot, férje, Gáspár Győző is mindenben a kedvét leste, képes volt éjszaka elmenni a benzinkútra édességért, Bea ugyanis nagyon kívánós volt. Szerinte az édességnek is szerepe volt abban, hogy míg 60 kilóval indult a terhessége, végül 92 kilóval került be a szülőszobába.

 

 




 

 

– Aztán szülés után 3 kiló 20 deka le is ment, amennyi a gyerek volt. 52 centi volt, és nagyon szép kisbaba volt rengeteg hajjal – dicsérte lányát Gáspár Bea, aki régi fotókat is mutatott. 

gasbar-bea-gyozike-fiatalon

Győzike felesége azt is elárulta, örült annak, kislánya született, mert annak idején nem tetszett neki a Győző név. Az Evelin keresztnév mellett egy másik kismamának köszönhetően döntöttek, és kivételesen a két, sokszor harcban álló nagymamának is nagyon tetszett a névválasztás. 

– Amikor mentem szülni, a szülőszobában volt egy anyuka, akinek már megszületett az Evelin nevű kislánya. Nagyon megtetszett. Győzőnek is, felkiáltott: „Igen, legyen a Guldenburgok örökségéből Evelin. Az lesz! Eddig miért nem jutott eszünkbe!”

Gáspár Evelin szerint a nevében kódolva volt, hogy sokat fog szerepelni kamerák előtt, emellett egy francia eredetű névről van szó, ő pedig francia két tannyelvű iskolába járt. A nyelvtudását az Ázsia Expressz második évadában is hasznosította. 

 

 

 

forrás: femina.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?