Celeb / Híresség

Gáspár Evelin őszintén bevallotta: ezért nem hagyta még el a családi fészket

A koronavírus-járvány Gáspár Evelin terveit is alaposan keresztülhúzta: Győzike nagyobbik lánya elárulta, miért kell még legalább fél éven át a szüleivel élnie.

 

 

 

 




 

Egyelőre nem költözik el a szüleitől Gáspár Evelin. Noha a fiatal lány, aki a TV2-n futó Ázsia Expressz 2 című műsorban is feltűnt, már a családjától független életet kezdett, a sors úgy hozta, egy darabig még a családi fészekben kell maradnia. Győzike lányának terveit a koronavírus-járvány alakította át, ami miatt csúszik nemrégiben vett, új lakásának felújítása – írja a Ripost.

– Az első lakásomat eladtam és vettem egy másikat, amit éppen felújítok. Sokan még mindig azért támadnak, mert szerintük készen kapok mindent. Ez persze, nem igaz, 26 évesen megtanultam a saját lábamon állni. Viszont most itthon kell maradnom, ugyanis a vírus miatt még fél évet várnom kell, hogy elkészüljön a lakás. A munkálatok lassabban haladnak, de legalább a családommal lehetek – magyarázta Evelin, aki az Instagram-oldalából származó bevételével is spórol, ahogyan nem költötte el az Ázsia Expresszért kapott pénzt sem.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?