Egyéb

Meglepő fordulatot vett a Gálvölgyi János ügyében elrendelt rendőrségi nyomozás – újabb részletek derültek ki

Különös választ adtak.

 

A rendőrség ügydöntő határozatot hozott azzal kapcsolatban, hogy a mentőautó késve érkezett ki Gálvölgyi Jánoshoz, amikor rosszul lett. Gálvölgyi családja egy ideig várta a mentőkocsit, majd a színész lányai úgy döntöttek, maguk szállítják kórházba édesapjukat.

Azonban most minden jel arra utal, hogy a rendőrség megszüntetheti az eljárást – közölte a naphire.hu által megkeresett ügyvéd, aki újabb részleteket árult el az ügyben.

Mint ismert, Gálvölgyi János közel egy hónapja lett rosszul otthonában, és bár családja kihívta a mentőket, azok késve érkeztek meg. Az ügy óriási viharokat keltett a nyilvánosságban, a mentőszolgálatnál pedig vizsgálatot rendeltek el a történtek miatt. Az információk szerint négy hívásirányító is hibázhatott.

A rendőrség eljárást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A portál legutóbbi érdeklődésére azt közölték: gyanúsítotti kihallgatás nem történt. Most újra keresték az ügyben a hatóságokat, azonban meglepő válaszokat kaptak.

„Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a BRFK ügydöntő határozatot hozott, amelynek tartalmát annak kézhezvételéig nem kommunikáljuk”

– közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A lap megkeresett az üggyel kapcsolatban egy független ügyvédet is, aki elárulta, mi állhat a rendőrség döntése mögött.

„A közlés egyértelműen arra utal, hogy megszüntetik az eljárást”

– mondta Dr. Magyar György ügyvéd, aki hozzátette: „akinek ez nem tetszik, sértett, vagy rokon, vagy feljelentő, vagy Gálvölgyi maga, mindegy, kicsoda – megpanaszolhatja. És akkor az ügyészség majd elbírálja, hogy ez helyes volt, vagy elrendeli a nyomozást.”

„De biztos vagyok benne, hogy megszüntető határozatról van szó”

– tette hozzá az ügyvéd.

Beszámoltunk róla, hogy Gálvölgyi János szerencsére jobban van, a Pintér Béla és Társulata pedig arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a színész hamarosan újra színpadra állhat.

„Kedves Nézőink! A legnagyobb örömmel értesítjük Önöket, hogy Gálvölgyi János pénteken újra színpadra lép, így a június 16-i, 17-i és 28-i Marshal Fifty-Sixben, illetve a június 19-i és 20-i Kaisers TV, Ungarnban is őt láthatják majd a Marsall illetve Rohácsi úr szerepében”

– írta a társulat.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?