Egyéb

Megtört a jég: Opitz Barbi mindent elmondott az elrablásáról

Mint megírtuk, hatalmas rejtély övezi, hogy mi is történhetett tavaly december 23-án, mikor Opitz Barbi édesanyja egy kétségbeesett posztban azt állította: elrabolta lányát a barátja. A dologból rendőrségi ügy lett, tekintve, hogy az énekesnő családja több vádat is megfogalmazott Alberttel szemben. Bár a történetnek szerencsés vége lett, később kiderült, hogy a fiút a VII. kerületi rendőrkapitányságon előállították.

20200817 Budapest Sztárban Sztár sajtótájékoztató fotó: Szabolcs László (SZL)Ripost képen: Opitz Barbi
Fotó: Szabolcs László

Sokáig úgy tűnt, hogy Opitz Barbi szakíthatott Alberttel a botrány után, hiszen eltűntek a közös képek, és már egymás társaságában sem lehetett látni őket. Ám a hétvégén ennek szöges ellentétét láthattuk, ugyanis az énekesnő több fotót is közzétett, melyeken volt barátjával látható. Az énekesnő most  24 óráig elérhető Instagram-sztorijában öntött tiszta vizet a pohárba:

Hónapok óta azt írják, hogy a barátom elrabolt… Nem rabolt el. Nézzük, mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam otthon! Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül

– magyarázta Barbi, majd így folytatta:

„Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető. (Azt megjegyezném, hogy még jogsija sincs a páromnak, alapból taxival indultunk el…) Nyilván az aggodalom miatt az ember képes túlgondolni egy adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen. És ami a legfontosabb, boldogok vagyunk.”

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?