Celeb / Híresség

„Meg fogod jegyezni a napot, amikor végtelen haragomat szabadítom rád” – Kétmillió forintos bokszmeccsen verekedhet össze Beat és Rugós Beke

Nem csitul a botrány Beat körül. A Fekete vonat egykori rapperét komoly kihívás elé állította a Rugós Beke művésznéven ismert rapper: bokszmeccsre hívta ki a kollégáját. A tét óriási: Beat akár kétmillió forintot is nyerhetne az összecsapáson, igaz, ugyanennyit bukhat is rajta.

 

 

 

A Fekete vonattal egykor nagy sikereket elérő zenész nemrég maga mesélte el a Blikknek, hogy tavaly télen munkásszállóra kényszerült, majd nem sokkal később már arról szóltak a hírek, hogy utcára került. Beat helyzete azóta valamelyest rendeződött: nemrég arról írtunk, hogy albérletet keres, a közösségi oldalán pedig látható, hogy folyamatosan azon töri a fejét, hogyan vessen véget szorult helyzetének.

Ennek fényében lehetetlen küldetésnek tűnik, hogy kétmillió forintot letegyen az asztalra azért, hogy bokszoljon. Ebből alakult ki konfliktus a két férfi között, ami végül az interneten bontakozott ki.

– Kedves Rugós barátomnak üzenném, ha meghívsz engem fellépni, akkor pénzt kell fizess, mert ingyen nem megy senki. Mit gondolsz, valami más történik, ha meghívsz engem bokszolni? – üzente a Facebookon egy élő videóban Beat a kihívónak.

Rugós Bekének több sem kellett, videóban lengette meg a kétmillió forintos bankóköteget, azt várva, hogy Beat is letegye az összeget. Ez nem történt meg a megszabott határidőig, így Beke újabb videós bejelentkezéssel üzent.

– Én álltam a szavam, te nem jelentkeztél. Egy utolsó senki vagy, Beat! Sem férfiasságod, sem becsületed nincs mától kezdve a szememben. Innentől egy utolsó aljas senki vagy! – közölte TikTok-videójában Rugós Beke.

Rugós Beke belengette a kétmilliót / fotó: Instgaram

A Fekete vonat zenészének elege lett a balhéból, letiltotta kihívóját a közösségi oldalairól, ám Beke nem hagyta annyiban a dolgot, így Beat mérgében újabb bejelentkezésben reagált.

– Nem bírsz magaddal, ugye? Miért raknék le kétmillió forintot? Verekedni akarsz velem? Fizesd ki a gázsit! Mióta számít az bujkálásnak, ha nyilvánosan, az utcáról indítok élőt, ahol láthatod, hol vagyok, így bármikor kocsiba pattanhatsz és jöhetsz is? De ülsz a szobában és savanyodsz meg. Meg fogod jegyezni azt a napot, amikor végtelen haragomat szabadítom rád – fenyegette meg Beat a rappert.

Dopeman korábban szintén többször keveredett hasonló helyzetekbe: még a Fekete vonattal is akadt konfliktusa, amit végül stílusosan, dalba foglalva rendeztek a zenészek. A rapper bevallása szerint azóta benőtt a feje lágya, így nem nézi jó szemmel Beke és Beat szájkaratéját.

– Van az az időszak, amikor vad emberek vagyunk, de negyvenévesen már nem árt, ha benő az ember kutacsa. Egy bokszmeccsel nincsen semmi baj, az sport, de ebből éppen a sport hiányzik. Ezek a meccsek már arról szólnak, hogy Beaték az interneten üzengetnek egymásnak, az emberek meg ezt nézik. Lenne belőle legalább dal! – osztotta meg a véleményét Dopeman, hozzátéve: a rapperek között nem ritka, hogy boksszal döntik el a vitáikat.

Curtis például tavaly december elején jelentette be, hogy bokszmérkőzésen csap össze Szlovákia egyik legnépszerűbb rappere, a Rytmus művésznéven ismert Patrik Vrbovskýval. Az eseményt december 27-én akarták megrendezni, de az utolsó pillanatban Rytmus lemondta a meccset betegségre hivatkozva. Curtis elárulta, hogy ötvenezer euró ütötte volna a markát, ha megrendezik a bunyót.

VIDEÓK A TÖRTÉNÉSEKRŐL:

Rugós Beke válaszolt Beatnek!

Posted by Aroma Tv – Cigány Tv on Saturday, June 3, 2023

 

forrás: blikk.hu

 




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?