Celeb / Híresség

Vajna Timi nem adja fel a küzdelmet a babáért: „A sok hormontól nagyon kivagyok…”

Vajna Timi a gyermekáldás érdekében egy igencsak fájdalmas és lelkileg megterhelő akupunktúrás kezelésre látogatott el Los Angelesbe. Timi idén már 40 éves lesz, aminek valószínűleg most még kevésbé örül, hiszen ahogy telik az idő, egyre kevesebb az esély rá, hogy teherbe tud esni. Most a különleges kezelés részleteit mutatta be.

 

 

 

Ahogy arról már korábban a Blikk is beszámolt, Vajna Timi húgának, Palácsik Lillának nemrég megszületett a második kisfia, ezáltal kétszeres nagynéni lett belőle. Egyelőre azonban csak így élvezheti a kisbabák közelségét, mivel endometriózissal küzd, sokkal nehezebb teherbe esnie. Sok mindent kipróbált már, hogy a párjával végre családot alapíthassanak, azonban egyik módszer sem bizonyult sikeresnek.

Nemrég azonban bejelentette, hogy egy újféle, modern kezelésnek veti alá magát, amely szinte már az utolsó esélye arra, hogy babát várhasson. Mint mondta, ez egy akupunktúrás kezelés Los Angelesben, amivel a nagy népszerűségnek örvendő Irina Gershman specialista foglalkozik. Kimondottan a női egészség és a terhesség a szakterülete keleti gyógyászati szempontból, melyből mesteri diplomát is szerzett. Most az egy napig megtekinthető Instagram-sztorijában mutatta meg, hogyan is zajlik a folyamat, miközben fenék szurit kap, illetve a hasán is elhelyeznek néhány kis tűt.

„IVF. Fájdalmas és lelkileg megterhelő, de sajnos 40 éves lettem… később szívesen mesélek a tapasztalataimról, hogy erőt adjak másoknak” – fejtette ki Timi és hozzáfűzte:

IVF, progeszteron injekciók, ösztogéntapaszok és akupunktúra… a sok hormontól nagyon kivagyok, de megéri…– jelentkezett be az újabb kezelésről.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?