Celeb / Híresség

Árulkodó jelek: saját szigetet vásárolt Jolly és Szuperák Barbi?

Meglepő tervei vannak a jövőre nézve Szuperák Barbarának és Tarcsi Zoltánnak. A pár saját szigeten kezdene új életet.

 

 

 

Mesébe illő festői tájról jelentkezett be Szuperák Barbara és Tarcsi Zoltán „Jolly”. A szerelmespár egy kis horvátországi szigetről posztolt, a csinos lány így fogalmazott a képnél: „A mi lakatlan csodaszigetünkön!” A kommentszekcióban többen is gratuláltak, hogy végre sikerült megvenniük… A Ripost felkereste őket, hogy megtudjuk: tényleg vettek egy szigetet?

„Elküldeném a drágámat halászni”

Szeretnénk megvenni! – kezdett bele nevetve Barbi. – Ez a sziget még nem a miénk, de őszintén vágyunk rá, hogy egyszer a saját, különálló szigetünkön éljünk! Horvátországba csak hat óra az út, annyit belföldön is utazunk napi szinten egy-egy fellépés miatt. szerelmemnek van hajós jogsija, így a közlekedés sem probléma. Elküldeném a drágámat halászni, én addig fonogatnám a vityillónk tetejét!” – tette hozzá mosolyogva. 

Csak ketten, rosszakarók nélkül

„Egy saját sziget legnagyobb kincse az lenne, hogy nincs térerő, nincs internet, nem kellene a sok megkeseredett kommentet olvasnunk! Csak mi ketten lennénk, megtalálnánk a saját kis elfoglaltságainkat. Egymást sem unnánk, hiszen most is éjjel-nappal együtt vagyunk” – mondta Szuperák Barbi, majd lapunknak még elárulta:

Én és a párom tenger-őrültek vagyunk, volt már, hogy reggel úgy ébredtem, hogy tengerre akarok menni: felkeltem, megvettem aznapra a repülőjegyet, és mikor a drágám felébredt, közöltem, hogy siessen, mert pár óra múlva indul a gép.

– mesélte, és hozzátette: most is éppen pár napra kiruccantak kedvenc helyükre. 

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?