Celeb / Híresség

Anyagi gondokkal küszködik Majka? Nem engedheti meg magának, hogy ne dolgozzon

A rapper arról panaszkodott, hogy sokba került külföldi útja a családdal. Egy „raklap” pénzt költött.

 

 

 

Majka, a népszerű magyar rapper nemrégiben nyilatkozott pénzügyeiről, elárulva, hogy hatalmas összegeket vertek el Amerikában. A rapper elmondása szerint annyi pénzt költöttek el, hogy nem engedheti meg magának, hogy ne vállalja el a nyári fellépéseket.

Majka egyébként idén a Balaton Sound fesztiválon is színpadra állt, ahol a Dimitri Vegas & Like Mike előtt adott koncertet. A rapper azt azért bevallotta, hogy furcsának találta a nagyszínpadon való fellépést, hiszen teljesen más műfajban zenél, mint a többi előadó.

Az amerikai tartózkodásról szólva elmondta, hogy nehezen hagyta ott az országot, és szívesen maradt volna még tovább. Ugyanakkor nem titkolta, hogy rengeteg pénzt költöttek elaz ottlétük alatt. Az Indexnek így nyilatkozott:

„Maradjunk annyiban, hogy nem volt kedvem hazajönni. Én maradtam volna még egy kicsit, egy 8-12 évet, de haza kellett jönni.”

Elmondása szerint ő és családja nagyon jól érezték magukat, pont ezért ment el ennyi pénz a büdzséből. Kérdésre így folytatta:

„Marci és Olivér nagyon jól érezték magukat, Hajni is. Sokan voltunk, mert jöttek Hajni tesójáék is. Előtte Kanadában is voltunk. Elköltöttünk egy raklap pénzt, tehát nem engedhetem meg magamnak, hogy ne lépjünk fel nyáron valahol. Vissza kell szedni a pénzt”.

Majkán kívül több híresség is ellátogatott a Balaton Soundra: Lali, az RTL műsorvezetője és kedvese, Odett, Baukó Éva és Sebestyén Ági, de Gelencsér Timi is hajnalig élvezte a balatoni életérzést.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?