Celeb / Híresség

Gáspár Bea csipkeruhában az esemény szépe volt: lepipálta a lányait is

Gáspár Bea csipkeruhában ment keresztlánya elsőáldozására. Miután kitette a fotókat róla, a kommentelők elárasztották bókokkal.

 

 

 

A Gáspár család jeles eseményen vett részt a hétvégén: Gáspár Bea és Gáspár Győző keresztlánya elsőáldozó lett. Az ünnepély emelkedett hangulatához illően ez egész família elegánsan érkezett.

Gáspár Bea osztotta meg az ott készült képeket. Férjével, keresztlányával és lányaival is fotózkodott. Ő volt a nap szépe, hófehér csipkeruhájában mindenkit elkápráztatott.

Gáspár Bea csipkeruhája

Az csak hab volt a tortán, hogy összeöltöztek Győzikével, a showman fehér zakójának virágdíszítése színben harmonizált Bea asszony viseletével. A Gáspár lányok is csinosak voltak, Gáspár Evelin egy fekete-fehér szettet húzott, Gáspár Virág dögös, testhezálló, barna ruhát választott. A további képekért kattints a bejegyzés jobb oldalában látható fehér nyilacskára.

A divat terén Gáspár Bea vitte a prímet a kommentelőknél. Nem győzték hangsúlyozni, hogy sugárzott férje oldalán. Egy héttel korábbi fotóját is sokan dicsérték, azt a Hal a tortán legújabb évadának fotózásáról tette ki. Azt írták rá, bomba volt a babakék szettben.


forrás: femina.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?