Celeb / Híresség

Hiába a szakítás, nem akar elválni a férjétől ÉNB Alexa, pedig a 26 évvel idősebb Balázs már új párra is talált – videó

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja még el sem vált, a férje máris új nő mellett találta meg a boldogságot.

 

 

 

Ahogy azt a lapunk is megírta, Farkas Alexa – vagy ahogy sokan ismerik: ÉNB Alexa – öt év után szakított 26 évvel idősebb férjévvel, Farkas Balázzsal. Az egykori álompár házassága már fél éve zátonyra futott, külön is élnek, ám a vállalkozásukat továbbra is együtt viszik, a munkakapcsolat megmaradt köztük. Amióta a barna szépség elköltözött, s új életet kezdett, sokkal pörgősebbek lettek a mindennapjai, és 30 évesen is úgy érzi, sok minden áll előtte. A férje viszont – a korkülönbségből adódóan – már másként képzelte el az életét

– Ő azért már inkább lenyugodna, ami a korkülönbség miatt várható volt. Én most töltöttem a 30-at, nyomom, mint süket a csengőt, megyek, csinálom, utazok, ráadásul úgy, hogy tényleg mindenem megvan, amit egy nő kívánhat a 30-as évei elején. Én nagyon élek jelenleg, ő pedig kényelmesebb, a lelki részét erősíti a rendszernek. Szóval egyértelmű volt, hogy ez viszonylag hamar kibukik majd – ecsetelte az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja a válásuk okairól.

A spirituális központban Alexára még több feladat hárul, mivel Balázs már keveset jár be az irodába, így Alexa szerint a felelősség főként rá hárul, sőt, ő lett a döntéshozó is. A kialakult helyzetet mindketten jól kezelik, és bár még nem váltak el hivatalosan, Balázs már új párra is talált, amióta szakítottak. Az RTL sztárjának viszont esze ágában sincs újra férjhez menni, most a szinglilétet élvezi, ennek ellenére a válást nem sürgeti, s inkább a munkára koncentrál.

– Nekem ez kudarc, nem fogom szépíteni, teljesen úgy éltem meg az elején, hogy valamit rosszul csináltam. Most itt előadhatnám, hogy mennyi mindent köszönhet nekem Balázs… de ez marhára nem így van. Legyünk őszinték, ha Balázs nincsen, én nem vagyok ezen a poszton, nem élek így, ahogy élek, és én ezt nem felejtem el neki soha…Még nem váltunk el, s nem is tudom, elválunk-e valaha, ez szerintem rajta múlik.Soha ne mondd, hogy soha – jelentette ki az RTL Fókusznak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?