Celeb / Híresség

Milliókba kerülhet a spermabank Vajna Tímeának: sosem teljesülhet az álma?

Szakítása után drasztikus módszerhez folyamodott Vajna Tímea azért, hogy valóra váljon élete legnagyobb álma, és végre anya lehessen. Andy Vajna özvegye hónapokkal ezelőtt szakított vőlegényével, Zoltánnal, de arról nem mondott le, hogy gyermeke legyen.

 

 

 

Ezt bizonyítja a pénteken közzétett két bejegyzése is, amik arról árulkodnak, hogy egy kaliforniai spermabankban járt, donort keresve a megtermékenyüléshez.

Az általa megosztott bejegyzésben látható, hogy a spermabankos alanyok anonim módon ajánlják fel a magvaikat, csupán annyi tudható róluk, hogy milyen színű a szemük, hajuk, illetve értelmi képességekben, sportban vagy esetleg másban brillíroznak.

Ha Tímea valóban a donor mellett dönt, akkor – ha mindent tudni akar a leendő apáról, a kilétét, a személyiségét, a családi anamnézist, az arcvonásait és akár az írásképét – mindez közel 3500 dollárjába, vagyis nagyjából 1,3 millió forintjába kerül majd.

Ahogy azt a Blikk többször is megírta, Tímea mindenáron azért küzd, hogy vetélése és sok sikertelen beültetés után a saját gyermekét tarthassa a karjaiban. Ennek érdekében különböző szakemberekhez fordul; legutóbb különleges talpkezelésen járt, minden utat megpróbál a siker érdekében.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?