Celeb / Híresség

„Szamarat csináltak a barátai Győzikéből”: zebrát akart vásárolni, de valami egészen mást kapott helyette – fotók

A showman egy állatkertnek tervezte adományozni az állatot, ám a vásárlás meghiúsult, mivel kiderült, hogy a zebra már elkelt. Barátai megpróbálták vigasztalni valami hasonlóval, ám Győzike nem értékelte a tréfát…

 

 

 

„Szamarat csináltak a barátai Győzikéből”, aki úgy döntött, hogy egy zebrát vásárol, amelyet egy állatkertnek adományoz majd. A showman egyik ismerőse ajánlott is neki egy gazdát, aki – elmondása alapján – eladná Győzőnek imádott állatát.

Gáspár Győző el is látogatott a farmra, ahol azonban kiderült, a zebrát már más megvette. A showman emiatt rendkívül szomorúan járta körbe a birtokot, míg barátai végig azt a csínytevést készítették elő, amivel feldobhatják a hangulatát: némi állatbarát festékkel és hintőporral zebracsíkosra festettek egy szamarat.

Gáspár Győzőt jól átejtették a barátai / Fotó: Spotlight Media
Gáspár Győzőt jól átejtették a barátai / Fotó: Spotlight Media

Nagyon fel voltam csigázva, alig vártam, hogy lássam a zebrát és az állatkertnek adjam. Évtizedek óta ez a kedvenc állatom, úgy volt, hogy kedden kell jönni érte, de nekem csütörtököt mondtak az ismerősök. Közben más addig megvette és elvitte a zebrát. Nem hiszem el, hogy ilyen történik!

– fakadt ki Győző, aki miután felocsúdott, körbenézett a farmon.

Barátai eközben ugye zebracsíkosra festették a szamarat, majd zebraként mutatták meg neki. A showman teljesen kikelt magából, amikor előálltak a furcsa állattal. Kicsit sem nevetett a tréfán.

Győzike nagyon megharagudott a tréfán / Fotó: Spotlight Media
Győzike nagyon megharagudott a tréfa miatt / Fotó: Spotlight Media

„Teljesen elment az eszük, öt percre hagytam őket magukra és ezt csinálják! Komolyan mondom, eszem megáll, szégyen, amit csináltak, nagyon felbosszantottak!” – fakadt ki a showman, aki miután lehiggadt, már csak legyintett barátai heccén.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?