Celeb / Híresség

Aurelio a börtönről: „Elég sok ősz hajszálam lett, amióta bent vagyok” – videó

Aurelio őszintén vallott arról, mennyire nehéz volt neki az elmúlt időszak, amit a rácsok mögött töltött, illetve arról is beszámolt, hogy a kislánya adott neki erőt a túléléshez.

 

 

 

Aurelio tavaly februárban vonult be a Kozma utca büntetés-végrehajtás intézetébe, hogy megkezdje az emberrablásért, illetve a korábbi drogügyei miatt 3 év és 6 hónapos szabadságvesztése letöltését.

A hot! magazinnak sikerült interjút készítenie Aurelióval, jelenleg is börtönben ül. Az interjúban őszintén vallott arról, milyen volt számára az elmúlt időszak.

,,Azért voltam már jobban is, de egy idő után az ember beleszokik ebbe a környezetbe. Inkább úgy mondanám, elviselem, de – finoman fogalmazva – nagyon nehéz” – mesélte Aurelio, aki azt is hangsúlyozta, hogy a nehezén már túl van, és hamarosan szabadulhat. Mint elárulta, a legnagyobb erőt a kislányából meríti, akivel havonta kétszer beszélhet videochaten.

Amikor magam alatt vagyok, a kislányom erőt ad ahhoz, hogy bírni kell, van értelme újrakezdeni a kinti életet. Ez ad stabilitást, hogy kint vár egy gyönyörű, egészséges kislány. De néha ez sem elég. Ezeket a mélypontokat megélem, hagyom, hogy átmenjenek rajtam. Elég sok ősz hajszálam lett, amióta bent vagyok; ha nem tenném ezt, haj nélkül vagy fehér hajjal szabadulnék

 tette hozzá.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?