Egyéb

Megadták a kegyelemdöfést a kormánynak – Tömegével fordulhatnak el Orbánéktól a híveik!

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a kormánypropaganda csődöt mondott, már a fideszes szavazók jelentős része is úgy látja, hogy az inflációs válság a kormány gazdaságpolitikája miatt alakult ki Magyarországon – erről ide kattintva olvashatnak bővebben!

Ezt erősítheti meg az Eurostat legfrissebb, márciusi inflációs kimutatása, melyből egyértelműen kiolvasható, hogy hazánkban volt a legmagasabb az éves pénzromlás!

Nyilván az árdrágulás folyamatához hozzájárul az orosz-ukrán háború is, de a magyarországi rekord infláció oka egyértelműen a Fidesz-kormány rossz gazdaságpolitikájának számlájára írható!

Az Eurostat márciusra vonatkozó éves inflációs adatsora jól prezentálja, hogy Magyarország egyértelműen a legrosszabbul teljesítő uniós tagállam. Luxemburgban volt a legkisebb az árdrágulás mértéke (mindössze 2,9 százalék), őket követi Spanyolország (3,1 százalék) és Hollandia (4,5 százalék).

 


A LEGMAGASABB INFLÁCIÓT MAGYARORSZÁG HOZTA ÖSSZE, MÁRCIUSBAN AZ ÉVES PÉNZROMLÁS MÉRTÉKE ELÉRTE A 25,6 SZÁZALÉKOT,

ami messze több, mint a második legrosszabbul teljesítő tagállam, Lettország inflációs adata (17,2 százalék).

Az márciusi infláció uniós átlaga csupán 8,3 százalék, míg az eurozóna tagállamainak pénzromlási átlaga 6,9 százalék.

Ezek az adatok tehát rávilágítanak, hogy a kormánypropaganda által hangoztatott “brüsszeli szankciók” csak minimális részben járultak hozzá a magyarországi rekordmagas inflációhoz, azért leginkább csak a kormány rossz politikája tehető felelőssé!

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?