Celeb / Híresség

Gáspár Evelin vékonyabb, mint valaha, a bordája is kilátszik: ilyen sokat fogyott az elmúlt években – fotók

Szinte rá sem ismerni Gáspár Evelinre, olyan nagy súlyfeleslegtől szabadult meg az elmúlt időszakban. A tévés bomba alakkal rendelkezik, és jobban néz ki, mint valaha.

 

 

 

Gáspár Evelin napjai igencsak sűrűek lettek, amióta a TV2 Akadémiát elkezdte, ugyanis gyakornokként gyűjtött tapasztalatot a különféle műsorokban. Gáspár Győző idősebbik lánya nemrég arról nyilatkozott, hogy hiába él gyerekkora óta a médiában, csak most ásta bele jobban magát ebbe a világba, és el tudja képzelni, hogy a jövőben is ezzel foglalkozzon. A Zenebutikban már műsorvezetőként is debütált, illetve az sem kizárt, hogy hamarosan újabb lehetőségek kopogtatnak az ajtaján.

Evelin az elmúlt években teljesen megváltozott, hiszen az egykori Győzike show-ban szereplő kislányból érett nő lett. A külsejére is elkezdett odafigyelni, és rengeteg kilótól szabadult meg, így még csinosabb lett. Közösségi oldalának legújabb két posztja is erről árulkodik: egy rózsaszínű haspólóban és latex nadrágban pózolt, a testhez simuló öltözék pedig még jobban kiemelte az alakját


A következő fotón már egy fekete összeállításban látható, amelyen még a bordája is átüt.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?