Celeb / Híresség

Súlyos beteg Gáspár Győző – videó

Gáspár Győző a közösségi oldalán számolt be egészségügyi állapotáról, ami az elmúlt hónapokban rosszabbodott.

 

 

 

Gáspár Győző mindig is küzdött a pluszkilókkal, azonban ezeket többször leadta. A jojó-effektus azonban őt sem kerülte el, újra visszaszedte a felesleget. Azt sem tagadta, hogy kés alá feküdt, ugyanis annyi kilótól szabadult meg, hogy bőre teljesen megereszkedett.

„Négy plasztikai műtétem volt, annyi bőrfelesleg maradt rajtam a fogyás után, hogy a hasamról, a hátamról el kellett távolítani” – vallotta be korábban.

Most azonban a mérleg 117 kilót mutat, ami sokkolta a TV2 sztárját, ezért elhatározta, hogy ismét életmódváltásba kezd. 

„Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének, szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom” – írta Instagram-oldalán.


forrás: origo.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?