Celeb / Híresség

Készül a szerelmi fészek: Kocsis Tibor betekintést engedett új otthonába – videó

Kocsis Tibor és szerelme, László már alig várják, hogy hátradőlve élvezhessék az új otthonuk nyújtotta kényelmet, ám előtte még néhány felújítási munka vár rájuk.

 

 

Kocsis Tibor és kedvese, László immár több mint 4 éve alkotnak egy párt, s az eljegyzésen is túl vannak. Szövögetik tovább közös terveiket, köztük az első szerelmi fészkük felújítását. Nemrég még azzal jelentkezett be az énekes, hogy sosem lesznek kész a konyhával, hiszen alig haladtak a munkálatokkal, ám a párja ügyességének köszönhetően két héten belül hatalmas előrehaladást értek el. Most az RTL Reggeliben részletesebben is mesélt a lakásról, illetve a kapcsolatukról.

Ha egy konyhabútor-szerelést is túlél a kapcsolatunk, akkor mindent!– mondta nevetve az előadó. Megemlítette, hogy voltak súrlódások a munkafolyamatok közben, de ez csak megedzette őket.

„A fellépésekre is, ha tudunk, együtt megyünk. Ez érdekes, mert az utóbbi években rájöttünk arra, hogy mivel nagyon különböző a munkánk, ezért ha én hétvégékre eltűnök fellépni, akkor még kevesebbet tudunk találkozni. Most már bejártuk az egész országot, és nagyon jó, hogy néha hamarabb megyünk vagy tovább maradunk, így kötöttük össze” – áradozott a szerelmükről.

Tibiék a nyárra nem terveznek nagyobb utazást a felújítások miatt, inkább majd ősszel vagy télen akarják kipihenni az elmúlt hónapok fáradalmait. Addig viszont a forróságban való hűsölés miatt egy felfújhatós medencét is beszereztek a teraszukra. Az álomotthonról készült videókat a pár a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetekben mutatta meg, illetve az énekes hivatalos Facebook-oldalán.

„Na, most már szinte teljesen kész, még 1-2 innen-onnan kilógó vezeték és pár hiányzó alkatrész, de a héten már mehet is a főzőcske! Letisztult, egyszerű, és mi csináltuk magunknak. Őrületes mennyiségű befektetett munka, türelem és idő, de megérte!” – olvasható a posztban.

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?