Celeb / Híresség

Tóth Gabiék költözése kiverte a biztosítékot, kiakadtak a szentendrei lakosok: így vágott vissza az énekesnő

Keményen beleálltak Tóth Gabiba szentendrei lakosok, mivel kiderült, hogy sokaknak nem nyerte el a tetszését a tény, hogy az énekesnő a városba költözik a családjával. Gabi frappáns választ adott egy beszólásra.

 

 

 

Bár folyamatosan tartanak a munkálatok, Krausz Gábor pedig a legutóbb Hannarózával közösen festettTóth Gabiék egyelőre nem tudnak beköltözni az új, szentendrei otthonukba. Az énekesnő rendkívül stresszes időszakot él meg, és egyre több nehézséggel kell szembenéznie. Miután a kislánya lebetegedett és kórházba került, kiderült, hogy nem tölthetik a húsvétot a szentendrei kertes házukban. Elárulta, hogy a testvérénél, Tóth Veránál húzták meg magukat két napra, majd továbbálltak egy panzióba, ahol jelenleg is laknak, mivel az albérletüket el kellett hagyniuk.

„Egy panzióban lakunk napok óta, dobozokból, zsákokból élünk, és hiába próbálom számára (Hannarózának – A szerk.) a legfontosabb játékokkal, tárgyakkal megteremteni a lehető legotthonosabb hangulatot, azért ez nagy kihívás” – vallotta be a napokban Gabi.

Most kiderült, nemcsak ők feszültek ebben a kényes helyzetben, de a szentendrei lakosok egy része is nyugtalan a család érkezése miatt. A helyiek közül többen is megszólaltak egy szentendrei Facebook-csoportban, mondván, az énekesnő beköltözésével a meghitt, csendes város jóval zajosabbá váik majd.

Jesszusom! Remélem, sokszor nem találkozunk! Na, más sem hiányzott ennek a városnak!– akadt ki egy kommentelő, amely hozzászólásra Gabi is reagált:

Önt is szeretettel üdvözöljük. Ha lerobbanna a kocsija, esetleg kizárja magát a lakásából, szívesen meginvitáljuk egy finom teára vagy valami erősebbre is– válaszolt az előadó.

Persze, szép számmal vannak olyanok is, akik kifejezetten örülnek az új lakosoknak és a vérfrissítésnek.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?