Celeb / Híresség

Molnár Áron kihívta Majkát a Sztárbox új évadára, el akarja nyerni a 2004-es bajnoki övét: „Lássuk, mit tud egy ózdi gyerek egy vajdasági gyerek ellen!” – videó

Molnár Áron nem bírt tovább várni, kihívta Majkát a Sztárbox új szériájában egy mérkőzésre.

 

 

 

Molnár Áron élete egyik legjobb és legkeményebb időszakán van túl, amit a Sztárboxban aratott győzelme csak megkoronázott tavaly. A színművész minden ellenfelén felül tudott kerekedni, és esélyt sem adott arra, hogy kiüssék őt, olyan elszántan és kitartóan küzdött. Bár nagyon megszerette a bokszot, korábban megjegyezte, örül, hogy vége a felkészüléseknek és a meccseknek, mert állítása szerint számára is elég stresszes és félelmetes volt egy-egy nap, olyannyira, hogy volt, amikor agyrázkódást szenvedett és úgy vezetett haza az edzése után.

Nemrég a Sztárbox következő évadáról beszéltek Kovács Kokó Istvánék, akik elárulták, hogy nagyon jó nevek vannak a listán az új szériában. A férfi középsúly bajnoka, Molnár Áron ezúttal egy nem is annyira meglepő bejelentést tett a közösségi oldalán, amelyben kemény üzenetet küldött az RTL-hez visszatérő Majkának. Az aktivista nem köntörfalazott: ki akar állni a rapper ellen egy meccsre, hogy elnyerje tőle a bajnoki övét.

„Szevasz, Majka! Hallottam, hogy visszaigazoltál az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak téged egy bokszmeccsre, hogy a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övedet elnyerhessem tőled! A tét természetesen az én bajnoki övem is. Remélem, hogy van benned kraft, vagányság és bátorság, és kiállsz ellenem a Sztárbox új évadában egy meccsre! A producerek nyitottak, úgyhogy most már csak a te döntéseden múlik, hogy beleállsz ebbe a sztoriba, vagy sem. Úgy hallottam, hogy kajak csávó vagy, remélem, hogy nem futamodsz meg! Várom a válaszod és bízom a tökösségedben, lássuk, mit tud egy ózdi gyerek egy vajdasági gyerek ellen!” – jelölte meg Majkát a posztjában. Vajon az előadó hogyan reagál majd a kihívásra?


Majka válaszolt is a kihívásra, melyben részletesen kifejtette miért nem lehetséges ez a mérkőzés, majd beajánlotta Áronnak Sebestyén Balázst, aki szerint úgy is utálja őt.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?