Celeb / Híresség, Érdekes

Tasnádi Péter Zámbó Jimmyről: Dőltek nekünk a legjobb nők, táncosnők, manökenek, modellek

Kiskegyednek adott interjút Zámbó Jimmyvel ápolt barátságáról Tasnádi Péter üzletember. A vállalkozó és Zámbó Jimmy a ’80-as években, a pesti éjszakában sok időt töltöttek együtt, a legbensőségesebb dolgaikat is megosztották egymással.

 

 

 

Emondta: arról nem tud nyilatkozni, hogy az énekes vert-e a nőket, az ő jelenlétében soha nem tett ilyet. 

„Azt viszont tudom, hogy sírva borult a vállamra, hogy szereti az Editet, a Háfra Marit meg a többit… Nagy szíve volt. Ezzel ő nem bántott meg senkit, nem volt kötelező felvállalni az együttélést. Amikor a családjával volt, mindent beleadott, de én úgy gondolom, hogy az olyan embereket, akik nem hétköznapi életet élnek, hanem nagy lángon izzanak és kiváló tehetségek, nem lehet kisajátítani” – mondta a vállalkozó, aki szerint Jimmy művészlélek, érzékeny ember volt. 

Háfra Mari a Fókusznak mutatta meg Jimmy szerelmes üzeneteit:

Tasnádi Péter szerint Jimmy tudta, hogy sokan cikizik a külseje miatt, de különleges élményt adhatott a nőknek, mert nagy hatással volt rájuk.

Sokat csajoztunk együtt, dőltek nekünk a legjobb nők – táncosnők, manökenek, modellek. Az egy éjszakás kalandokból nem sok maradt meg, az csak az akkori vadászösztön visszaigazolása volt, hogy ez is, az is sikerült.

– fogalmazott Tasnádi Péter.

A Fókusz pedig megmutatta, hogy nézne ki a 65 éves Zámbó Jimmy:

forrás: rtl.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?