Celeb / Híresség

Tóth Andi ledobta a bombát: román dallal érkezik a visszavonulása után, részletet is mutatott – videó

Tóth Andi még egy utolsó album erejéig visszatér, miután bejelentette, hogy abbahagyja az éneklést. Azt is elárulta, mikor hallhatják a rajongók az új dalokat, illetve részletet is mutatott belőlük.

 

 

 

Tóth Andi március elején tett egy drámai bejelentést a közösségi oldalán, miszerint már nem azt kapja egy ideje a zenéléstől, amit régen megálmodott, így abbahagyja az éneklést. A Sztárban Sztár zsűritagja nem sok pozitív hírrel szolgált mostanában a rajongóinak, ugyanis kiderült, hogy szakított Marics Petivel, aki már külön is költözött tőle és jelenleg Valkusz Milánnál vigasztalódik.

Bár Andi határozott a zenéléssel kapcsolatos döntését illetően, legutóbb egy új szerzeményt adott ki, amely a Szelfi egyetemnek lett a főcímdala. Elmondása szerint van még jó pár „fiókdala”, amiket az elmúlt években írt, így egy utolsó album erejéig felénekelte őket, és hamarosan mindenki hallhatja a végeredményt. Most a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában elárulta, hogy április 9-én, azaz vasárnap debütálnak majd ezek a számai. Ízelítőnek részletet is mutatott belőlük, és jól hallani, hogy az egyiknél rockosabb vonalon indult el, míg egy másiknál román nyelven énekel.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?