Celeb / Híresség

Majka meglepő vallomása: Tóth Andival csókolózott – videó

Majka nem akármilyen történetet idézett fel Liptai Claudia műsorában. A Nő a tétben elmondta, kivel csókolózott először.

 

 

 

Korábban mi is megírtuk, hogy Majka volt a vendég Liptai Claudia podcastjének az utolsó adásában, melyben érdekes dolgok derültek ki a két műsorvezető kapcsolatáról és a rapper magánéletéről egyaránt. Az előadó elárulta, hogy már korán csajozni kezdett, így nem hezitált sokat az első csókjánál sem.

„11-12 évesen csókolóztam először, de ezt megbeszéltük ezzel a lánnyal, akivel először csókolóztam. Megleveleztük szerintem. Tóth Andinak hívták egyébként… Osztálytársam volt. Megbeszéltük, hogy csókolózni kéne már. Persze nem azt mondtam neki, hogy először csinálom, hanem hogy rutinos vagyok, meg persze, ő is ezt mondta. Andiék tízemeletesben laktak, a tizediken, és hazafelé mindig bementünk a lépcsőházba 5-6 percre csókolózni. Jó volt, de nem emlékszem annyira. Csókolóztunk, aztán hazamentem. Akkori kornak megfelelő járás volt, együtt jártunk suliba” – emlékezett vissza nevetve Majka.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?