Celeb / Híresség

„Aki gyászol, az nem nyaralgat Balin!” – Durván betámadták Berki Mazsit nyaralása miatt

Berki Mazsi jelenleg Balin tölti a napjait a kislánya, Emma társaságában, hogy így heverje ki az elmúlt, szörnyű időszakot.

 

 

Berki Krisztián egy hónappal ezelőtt hunyt el, halálának híre az egész országot váratlanul érte, de a veszteség érthető módon leginkább az édesanyját és az özvegyét viseli meg. Mazsi nemrég egy vlogban mesélte el, hogy nagyon nehéz napokat él meg, ennek ellenére igyekszik minél többet mosolyogni kislánya előtt, hiszen Emmának boldog, magabiztos anyukára van szüksége. Úgy gondolta, hogy különleges utazásra indul azért, hogy megerősödjön. Úti célként Balit választotta, ráadásul azt a tábort, ahová Krisztián is el akarta vinni őt.

A videó alatt sokan betámadták Mazsit, aki azóta ki is kapcsolta a hozzászólás lehetőségét, így nemcsak írni nem lehet, de a korábbi hozzászólásokat sem lehet látni. A Promotions azonban összegyűjtött néhányat, amelyben keményen betámadták az özvegyet.

 

 

Miért????? Miért teszed közzé ‘mérhetetlen fájdalmad’???? Végy példát Benedek Tibor özvegyeről aki némán, összetört szívvel próbál ‘túlélni’!!!! Vajna Timike kettő, szép képeken, ‘kisirt’ szemmel a tengerparton haldoklunk…

 írta az egyik kommentelő.

„Aki gyászol, az nem nyaralgat Balin!” – jegyezte meg egy másik.

„Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el? Max 1 hónap! És már nyaralni ment? (Mosolyogva tölti fel a fotókat) Mindenki más….d e azért ő egyáltalán nem néz ki úgy, mintha meghalt volna a párja/férje/a másik fele…” – fogalmazott egy harmadik.

Még meglehetősen trágár kommentre is volt példa:

„Balin gyászolsz, te féreg?! Nem szégyelled magad?! Egyébként is mi van azzal, hogy a kedves férjed mekkora adósságot hagyott rátok??? Akkor mégis mi a büdös p.csából van neked pénzed utazgatni. Szánalmas vagy…” – írták.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?