Celeb / Híresség

L.L. Junior nehéz szívvel tért vissza a színpadra

Budapest — Gyermeke elvesztése óta a hét végén először állt ki a közönség elé L.L. Junior (38). A felfoghatatlan tragédia óta egy hónap telt el, a család még gyászol, de a zenész már visszaállt a munkába, és rögtön négy fellépést is letudott.

 

 

 

 

 
 

„A mai négy koncert, négy város, két ország, kipipálva. Visszaálltam dolgozni… Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket… Köszönöm, Veszprém, köszönöm, Hajdúszovát, köszönöm, Vecsés és köszönöm, Érsekújvár” – írta közösségi oldalán a zenész, aki embert próbáló pillanatokon megy most keresztül. Lelkiállapotáról egy korábbi posztja is tanúskodik, amelyben Márai Sándor író szavait osztotta meg.

„Az igazi fájdalom néma; a könny és a kiáltás már a megkönnyebbülés” – írta egyik koncertről menet a másikra.

 

 

 

 

 

Hároméves kisfiát, Dávidkát augusztus 31-én egy szabályosan közlekedő autós gázolta halálra a zebrán Zuglóban, miután a gyermek kiszaladt az úttestre. A fiú akkor édesanyjával és nagyobbik testvérével volt, Junior pedig éppen egy fellépése miatt volt úton. A szörnyű hírt, hogy Dávidka életéért küzdenek az orvosok, azután kapta, hogy lejött a színpadról. Másfél héttel ezelőtt az énekes menedzsere, Száva Rita társaságában jelentkezett be élőben a Facebookon, ahol már a visszatérésről nyilatkozott.

„Szelektálva vállaljuk el a fellépéseket és hamarosan visszaállunk a munkába. Huszonvalahány koncertet mondtam le, de visszaállok, és Lacikát is hozom magammal. Erőt gyűjtünk, gyengék vagyunk most, de erősek leszünk mindnyájan” – mondta korábban.

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?