Állat

Kitört egy tehén egy brooklyni vágóhídról, jutalmul egy farmon élhet tovább

Egy brooklyni pizzéria tette közzé a felvételt az utcán menekülő tehénről. Számos ember üldözte, volt aki lasszó segítségével próbálta megfékezni.

 

 

 

Kedd délután furcsa látványra lehettek figyelmesek a brooklyni járókelők: egy tehén rohangált az utcákon. A menekülő tehenet útközben több gyalogos is lefilmezte, a felvételeken pedig jól látható, hogy többen is üldözőbe vették: egy vágóhíd munkatársai próbálták elkapni, ugyanis onnan szökött meg – derül ki a FoxNews híradásából.

A tehén végül egészen az üzleti negyedig elfutott, ahol aztán sok helyi összeállt, hogy megpróbálják terelni a rémült állatot. Végül az M sugárút és a 95. utca sarkán sikerült befogni a tehenet. A Rockaway Avenue vágóhíd egyik alkalmazottja a híradósoknak elmondta, hogy az állatnak a teherautóból sikerült kitörnie, amivel odavitték, és legalább másfél kilométert futott az utcákon. A négyhónapos tehén szerencsésnek mondhatja magát: az esetre többen is felfigyeltek, és a PETA állatvédő szervezet közbenjárt az érdekében. Mostantól a Skylands Animal Sanctuary & Rescue területén, egy farmon élhet és legelhet tovább, és nem kell attól tartania, hogy levágják. A vágóhíd nem adta könnyen a szökevényt: az állatmentő farmot vezető Mike Stura szerint kőkeményen kellett alkudoznia velük, hogy szabadon engedjék az állatot. Valószínűleg az esetről készült számos híradás győzte meg őket arról, hogy okosabb lesz engedniük.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?