Celeb / Híresség

Ebbe a lányba szeretett bele az RTL coming outoló műsorvezetőnője: a Glamour-gálán álltak először nyilvánosság elé – fotó, videó

Lady Szomjas a Glamour-gálán jelent meg először nyilvánosan a barátnőjével. Az RTL műsorvezetőnője láthatóan nagyon szerelmes.

 

 

 

A Blikk is megírta tegnap, hogy 2023-ban ismét megrendezték GLAMOUR Women of the Year gálaestjét, melyen a hazai sztárvilág krémje is megjelent. L.L. Junior és Dárdai Blanka például először mutatkoztak nyilvánosan az eseményen, de kiderült, hogy nem ők voltak az egyetlenek.

Szomjas Jennifer, vagy ismertebb nevén Lady Szomjas is a jelöltek között volt, így természetesen részt vett a rendezvényen. Ráadásul nem is egyedül, hanem újdonsült barátnőjével, akivel fél éve alkotnak egy párt.

„Nem az idő számít, hanem, hogy tényleg egymásnak vagytok-e teremtve. Nála éreztem először azt, hogy otthonra találtam egy emberben… Eddig is volt kockázat, a coming outolásban is van. Mindig van, amikor sok embert érint a dolog. Úgy voltunk vele, hogy valakinek meg kell tennie ezt a lépést, és büszkeséggel tölt el, hogy mi tesszük meg” – mesélte a szerelmével kapcsolatban a tévés. A vörösszőnyegen le is fotózták őket együtt, amit a 24 óráig megtekinthető Instagram-történetébe rakott ki.

Két legfontosabb nő az életemben– olvasható a kedvesével és az édesanyjával közös fotó alatt. Lady Szomjas a szereléséről is megosztott egy videót, melyhez az alábbi szöveget írta:

Mamita álltal készített ruhámban, és a szerelmemmel kézen fogva nekivágtunk a GLAMOUR Women Of The Year Gálának– csatolta a bejegyzéshez.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?