Belföld, Celeb / Híresség

42 milliót költött plasztikára a magyar lány, most viszont nem kap hétköznapi munkát, mert „túl dögös”

Állítása szerint azért nincs túl sok lehetősége a munkaerőpiacon, mert a férfiak nem tudnak viselkedni körülötte.

 

 

 




 

Gyerekkora óta az volt az álma, hogy emberi Barbie legyen, évekkel és pár millió mínusszal később sikerült is – jelent meg a budapesti Sipos Luna Barbara története a Yahoo News-on. A magyar lány babamániája a gyerekkorában alakult ki:

„Világéletemben úgy akartam kinézni, mint egy fantasy karakter vagy egy emberi baba.”

Átváltozását aztán 17 évesen kezdte meg, amikor első plasztikai műtétjén átesett, így lett 34B-s kosárból 34F. Elmondása szerint a műtét után sokkal jobban érezte magát a bőrében, pedig addig sem gondolta magát csúnyának. Akkoriban recepciósként dolgozott, ám végül fel kellett mondania külseje miatt: kisugárzása és megjelenése olyan hatással volt a férfiakra, hogy nem tudtak viselkedni körülötte.

„Ekkor jöttem rá, hogy az ilyen típusú munkák nem nekem valók, mivel olyan társadalomban élünk, ahol a nagyon vonzó nőknek nincs túl sok lehetősége megtartania a munkáját vagy esetleg feljebb jutni a ranglétrán anélkül, hogy ne ajánlja fel a testét a férfiaknak – ezt pedig én nem akartam.”

„Mindez azért van, mert még mindig patriarchiális társadalomban élünk.”

Barbara inkább olyan karriert választott, ahol a feltűnő külső kifejezetten előny: online modellként kezdett dolgozni. Nem sokkal később megismerkedett első férjével, akivel meglehetősen egy hullámhosszon voltak a szépség fogalmát illetően: a férfinak kifejezetten tetszett, hogy egy élő Barbie-baba a barátnője. Ennek megfelelően anyagilag is támogatta műtétjeiben a lányt, akit feleségül is vett:

kétéves házasságuk alatt 135 ezer dollárt, azaz nagyjából 42 millió forintot költött arra, hogy Barbara minél jobban hasonlítson egy emberi babára.

 

 

KAPCSOLÓDÓ:


 




 

Kétszer nagyobbíttatta meg a melleit, szintén kétszer szabatta át az orrát, de a homlokát, az állkapcsát a szemöldökvonalát és az ajkait is plasztikai sebész alakította olyanra, amilyen most. Ezen kívül fenékimplantátumokat helyeztetett be, és vaginakorrekción is átesett.

Új testrészei beváltak, házassága viszont nem: két év után tavaly novemberben váltak el férjével. Most ismét az igazit keresi, elmondása szerint most már azt, akivel élete végéig együtt maradhat. Tapasztalatai szerint a Barbie-külső nagyon hatékony a férfiaknál, van miből válogatni, ám egyúttal sok nehézséggel is jár a különleges külső. Sokan például egyáltalán nem veszik komolyan külseje miatt:

„A férfiak szeretik a külsőmet. Persze, van néhány olyan elfogult pasi, akik magabiztosság hiányában nem akarnak randizni velem, ám ezzel sincs semmi baj.”

– magyarázza az okokat, amelynek kapcsán azt is kifejti, hogy be akarja bizonyítani az embereknek, hogy nem csupán egy üresfejű plasztiklény. Instagramja egyelőre nem erről árulkodik, legalábbis a pózoláson túli értékeket még nem villantott meg.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?