Celeb / Híresség

Mentő szállította el Baukó Évát – Villamossal karambolozott a ValóVilág sztárja

Villamossal ütközött egy autó, emiatt a 3-as villamos nem jár a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között. Biztos forrásból úgy tudjuk, Baukó Éva ült a kocsiban.

 

 

 

Menetrend szerint közlekedő villamossal ütközött össze egy gépkocsi a XIV. kerületben, a Nagy Lajos király útja és a Mogyoródi út kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a síneken forgalmi akadályt okozó autót. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol a villamosforgalom mindkét irányban szünetel a baleset miatt – írja a katasztrófavédelem.

IMG 20240203 102423
Alaposan összetört a Toyota eleje

Egy neve elhallgatását kérő szemtanú szerint a volán mögött a ValóVilág egykori sztárja, Baukó Éva ült, akit elszállítottak a mentők.

– Nagy volt a csattanás, arra lettünk figyelmesek a barátommal. Kiszállt egy szőke hölgy a kék Toyota volánja mögül, és azonnal megismertem Baukó Évát, mert annak idején nagy ValóVilág-rajongó voltam. Úgy tűnt, nem sérült meg, de nem sokkal később a helyszínre érkezett a rendőrség mellett egy mentőautó is, amely végül elvitte Évát. Remélem, nem történt komoly baja – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

Mentő vitte el Évát a helyszínről
Mentő vitte el Évát a helyszínről

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?