Hírek

Az édeshármas egyik résztvevője kiverte a balhét partnerei „kicsi p*cse” és „bűzlő p*nája” miatt, mire a rendőrök is becsatlakoztak

Mármint nem az édeshármasba, csak simán letartóztatták őket.

 

 

 

Egy floridai édeshármas rendőri közbeavatkozásra ért véget, miután a szexpartnerek összekaptak egymás nemi szervei okán, írja a Daily Star. Az egyik résztvevő, a 29 éves Della Draper verte ki a balhét partnerei „kicsi pöcse” és „bűzlő pinája” miatt.

A pár szerint a nő elképesztően udvariatlan volt, ők pedig megkérték, hogy hagyja el a lakásukat. Draper viszont azt állítja, hogy a pár megpróbálta szexuálisan ledominálni őt a lakásban. A nyitott kapcsolatban lévő pár korábban egy taxisofőrön keresztül találkozott a házvezetőnőként dolgozó Draperrel.

A nő szerint miután beszólt a pár nemi szerveire, azok megütötték, a haját ráncigálták, és téglával dobták meg az autóját, amikor távozni akart. A pár szerint viszont a nő nem is akarta otthagyni a házukat, ezért kellett erővel eltávolítaniuk onnan.

A férfi szerintük csak azért dobott téglát a nő autójára, mert az elütötte barátnőjét. Őt ezért tartóztatták le, barátnőjét Draper megütése miatt. Később Drapert is letartóztatták egy másik ügyben, mert megütötte egy kövekkel teli vázával gyerekei apját.

forrás: rtl.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?